Petcomfort * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Petcomfort biedt jouw hond of kat het ultieme comfort. De heerlijke en zachte honden- en kattenmanden zijn ideaal als relax- en slaapplek. De producten van Petcomfort zijn van de allerhoogste kwaliteit en eenvoudig te reinigen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Petcomfort Bewaarcontainer Luchtdicht 15 kg
Petcomfort Bewaarcontainer Luchtdicht 15 kg
45 liter
Morgen in huis 10% korting

Petcomfort

Petcomfort staat bekend om zijn heerlijk zachte hondenmanden en kattenmanden gevoerd met imitatiebond. De manden hebben allen een stevige schuimrubberen kern en zijn voorzien van een afneembare hoes. Deze hoes kan je gewoon wassen op 30ºC. De manden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en prints. Maar allemaal zijn ze even comfortabel!

Petcomfort krabpalen

Naast deze lekkere hondenmand heeft Petcomfort ook stoere krabpalen in het assortiment. Deze krabpalen zijn voorzien van een plateau waar je kat op kan uitrusten. Daarnaast zijn de krabpalen voorzien van sisalstammen, deze stammen zorgen ervoor dat de nagels van je kat scherp blijven. Bij Plein worden er twee krabpalen aangeboden, er is een normale variant en een luxe variant.

Petcomfort benches

Petcomfort heeft ook een aantal benches in haar assortiment. De benches van Petcomfort zijn opvouwbaar en geven je hond zijn eigen plek in het huis. Daarnaast is een bench ook de ideale hulp bij zindelijkheidstraining en verlatingsangst. Een bench kan je hond een veilig en prettig gevoel geven van een eigen hol, een plek waar die altijd terecht kan. 

Petcomfort staat bekend om zijn zeer goede prijs kwaliteit verhouding, je hond of kat zal er jarenlang plezier aan beleven.

Petcomfort kopen op Plein

Petcomfort producten koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein.Ontdek jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs