Petcomfort

Resultaten 1 t/m 20 van 22

Petcomfort

Petcomfort staat bekend om zijn heerlijk zachte hondenmanden en kattenmanden gevoerd met imitatiebond. De manden hebben allen een stevige schuimrubberen kern en zijn voorzien van een afneembare hoes. Deze hoes kan je gewoon wassen op 30ºC. De manden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en prints. Maar allemaal zijn ze even comfortabel!

Petcomfort krabpalen

Naast deze lekkere hondenmand heeft Petcomfort ook stoere krabpalen in het assortiment. Deze krabpalen zijn voorzien van een plateau waar je kat op kan uitrusten. Daarnaast zijn de krabpalen voorzien van sisalstammen, deze stammen zorgen ervoor dat de nagels van je kat scherp blijven. Bij Plein worden er twee krabpalen aangeboden, er is een normale variant en een luxe variant.  

Petcomfort benches

Petcomfort heeft ook een aantal benches in haar assortiment. De benches van Petcomfort zijn opvouwbaar en geven je hond zijn eigen plek in het huis. Daarnaast is een bench ook de ideale hulp bij zindelijkheidstraining en verlatingsangst. Een bench kan je hond een veilig en prettig gevoel geven van een eigen hol, een plek waar die altijd terecht kan. 

Petcomfort staat bekend om zijn zeer goede prijs kwaliteit verhouding, je hond of kat zal er jarenlang plezier aan beleven.

Petcomfort kopen

Petcomfort producten koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. De Petcomfort producten zijn bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en goede service. Wil je meer informatie over de producten van Petcomfort? Neem dan gerust contact met ons op. Onze huisdierspecialiste Ilse helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. 

|