Petmate * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Op reis met jouw huisdier? De kennels van Petmate zijn jouw ideale reisgenoot. De kennels zijn veilig, comfortabel, mogen mee in het vliegtuig en hebben een IATA goedkeuring. Inclusief handige voer- en drinkbak voor in de kennel.
Lees meer

Petmate

Petmate specialiseert zich sinds 1959 in het maken van kennels voor honden. Door de jaren heen heeft zij ook diverse andere producten ontwikkeld maar haar kennels zijn altijd de basis gebleven. De kennels van Petmate zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt in Amerika. 

Petmate producten

De Petmate kennels voor honden zijn er in diverse maten zodat er een kennel is voor iedere hond. Een kennel is niet alleen goed voor het vervoeren van jouw hond maar ook ideaal voor een slaapplek gedurende de nacht. De kennels van Petmate garanderen de beste kwaliteit voor de juiste prijs. De kennels zijn comfortabel, veilig en hebben een IATA goedkeuring. Dit betekend dat de kennels van Petmate geschikt zijn voor vervoer in het vliegtuig. Ten slotte zijn alle kennels van Petmate inclusief een handige voer- en drinkbak voor in de kennel. 

Op Plein zijn de volgende Petmate producten verkrijgbaar:

  • Petmate Ultra Vari Kennel Fashion 58 x 81 x 61 cm
  • Petmate Ultra Vari Kennel Fashion 64 x 91 x 69 cm 
  • Petmate Ultra Vari Kennel Fashion 69 x 101 x 76 cm
  • Petmate Ultra Vari Kennel Fashion 53 x 71 x 56 cm

Petmate kopen op Plein

Neem jou trouwe viervoeter mee waar je ook maar wilt inclusief het vliegtuig! Dit doe je met de kennels van Petmate. Petmate heeft verschillende maten van haar kwalitatief goede kennels. Bekijk het assortiment van Petmate op Plein. Petmate koop je op Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs