PFB Vanish

PFB Vanish is het enige 2-in-1 product op de markt dat niet alleen ingegroeide haartjes, scheerirritatie en rode bultjes tegengaat, maar tegelijk ook donkere vlekjes op een veilige manier lichter maakt zonder de huid te bleken.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

PFB Vanish Chromabright
PFB Vanish Chromabright
120 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
26% korting
29,99 (adviesprijs) 22,07
Bekijk product: PFB Vanish Chromabright

PFB Vanish

PFB Vanish voorkomt dat er problemen komen rondom scheren zoals buljes en ingegroeide haartjes. PFB Vanish is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Heb je, net als veel andere mensen, na het ontharen last van scheerirritatie, rode bultjes en ingegroeide haartjes? Dit kan komen door bijvoorbeeld te kort geschoren haartjes, verstopte poriën, botte en/of vuile scheermesjes, een gevoelige huid, een scherp haartje dat in een naburig haarzakje prikt of niet recht uit het eigen haarzakje groeit. De problemen die hierdoor ontstaan zijn bekend onder de medische naam Pseudo Folliculitis Barbae, afgekort PFB.

PFB Vanish voorkomt irritatie van scheren, ingegroeide haartjes en rode scheerbultjes. PFB Vanish lift ingegroeide haartjes boven de huid. Bovendien bevat PFB Vanish vernieuwende en verzorgende ingrediënten. Het resultaat is een zachte, mooie huid en een fris gevoel. Dankzij de roller is Vanish PFB gemakkelijk in gebruik.

PFB Vanish kopen op Plein

Last van ingegroeide haartjes of andere irritaties na het scheren? PFB Vanish biedt de oplossing. Bestel nu online bij Plein. Altijd snel in huis.