Pharma Nord * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

De supplementen en geneesmiddelen van Pharma Nord ondersteunen het lichaam op vele vlakken en zijn een zinvolle aanvulling op gezonde voeding.
Lees meer

Resultaten 21 t/m 21 van 21

Pharma Nord BioActive Uniqinol 100 mg
Pharma Nord BioActive Uniqinol 100 mg
30 capsules
22% korting
loreal-logo

Pharma Nord

Pharma Nord is in 1981 opgericht. Het bedrijf ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt wetenschappelijk gefundeerde voedingssupplementen, kruidenpreparaten en geneesmiddelen gebaseerd op een optimale biologische beschikbaarheid en documentatie.

In de loop der jaren heeft Pharma Nord de reputatie opgebouwd van een innoverende en vooruitstrevende speler op de voedingssupplementen markt. Zo was Pharma Nord het eerste bedrijf dat co-enzym Q10 op de Europese markt heeft geïntroduceerd. Het product Bio-Quinon Q10 werd in 1990 gelanceerd en is uitgegroeid tot één van de bekendste Q10 producten ter wereld. Dit is slechts één van de vele voorbeelden waaruit blijkt dat Pharma Nord vooroploopt bij het omzetten van nieuwe kennis in nieuwe producten.

Pharma Nord voedingssupplementen

De supplementen en geneesmiddelen van Pharma Nord ondersteunen het lichaam op vele vlakken en zijn een zinvolle aanvulling op gezonde voeding.

  • Supplementen met Seleen en Zink. Antioxidanten complex selenium (SelenoPrecise), met zink en de vitaminen A, B6, C en E voor het behoud van gezonde cellen en weefsels.
  • Supplementen met Vitamine D3. Goed voor sterke tanden, botten en spieren en een weerstandbooster.
  • Supplementen met Magnesium voor sterke soepele spieren en geestelijke ontspanning.
  • Supplementen met Rode Gist Rijst. Rode Gist Rijst bevat de actieve stof Monacoline K, waarvan bij een dagelijkse hoeveelheid van 10 mg is aangetoond dat het goed is voor het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed.
  • Supplementen met Melatonine. Deze supplementen helpen bij het sneller in slaap vallen en vermindert het jetlag gevoel. Bevat melatonine van farmaceutische kwaliteit.
  • Supplementen met Biloba. Bio-Biloba is een natuurlijk plantenextract. Goed voor de doorbloeding van de hersenen en bij koude handen en voeten.
  • Supplementen met Chroom. Chroom helpt de bloedsuiker normaal te houden en ondersteunt de normale vetstofwisseling.
  • Supplementen met Visolie. Bevatten zuivere omega 3 EPA en DHA in de vorm van makkelijk opneembare vrije vetzuren. De visolie is gecombineerd met vitamine B12 en foliumzuur die van belang zijn voor het hart- en vaatstelsel.

Pharma Nord kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het complete assortiment voedingssupplementen van Pharma Nord. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs