Philipp Plein

Philipp Plein is een Duitse modeontwerper en oprichter van Philip Plein International. Hieronder vallen onder andere Philipp Plein en Plein Sport.
Lees meer

Philipp Plein

Philipp Plein is begonnen als rechten student toen hij begonnen is met het ontwerpen van luxe bedden voor honden. Al snel kreeg hij de aandacht van experts uit het interieur (design) vakgebied. Sinds 1998 is hij daarin zijn eigen bedrijf begonnen wat op het moment heel succesvol is gebleken.

Plein is tassen en assessoires gaan maken van restjes exotisch leer, deze verkocht hij dan op verschillende beurzen/markten. Inmiddels is Philipp Plein uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met vestigingen over de hele wereld.

Philipp Plein No Limit

De No Limit geur is een oriëntaals kruidige geur voor heren, uitgebracht in 2020. De parfumeur die achter dit luchtje zit is Alberto Morillas. De No Limits geur zit in een opvallende fles namelijk een zwarte creditcard zonder limiet. In het midden van de creditcard is een doodshoofd te zien, dit weerspiegeld het iconische symbool van Philipp Plein zelf.

De topnoten zijn Waterachtige noten, Kaneel, Zwarte peper, Steranijs, Kardemom, Bergamot, Kruidnagelen en gember. De hartnoten zijn Pure chocolade, Bourbon Vanille, Wierook en Amber. De basisnoten zijn Leder, Houtachtige noten, Agarhout, Ceder en Patchouli.

Philipp Plein kopen op Plein

Philipp Plein koop je op Plein. De geuren van Philipp zijn samengesteld door een zeer goede parfumeur, waardoor de kwaliteit hoog staat. Koop de heerlijke geuren van Philipp Plein op Plein. Altijd snel in huis.