Phytofemme

Phytofemme is hét natuurlijke middel dat jou helpt tijdens de overgang. De overgangsklachten en symptomen worden met gebruik van Phytofemme verlicht zodat je gerust deze fase doorkomt.
Lees meer

Phytofemme

Phytofemme helpt vrouwen tijdens de overgang. Tijdens de overgang kunnen vrouwen door de veranderingen in vrouwelijke hormonen vervelende overgangsklachten en symptomen ervaren. Phytofemme helpt vrouwen om tijdens deze veranderingen de klachten te verminderen. Zo zorgt Phytofemme ervoor dat deze fase gemakkelijker door te komen is voor de vrouw. Phytofemme is een natuurlijk middel.

Symptomen van de overgang

Vrouwen komen tussen het 45e en 55e levensjaar in de overgang. Tijdens de overgang vindt er een verandering in hormonen plaats. Deze zorgen ervoor dat de vrouw haar vruchtbaarheid verliest. Vaak gaat dit proces gepaard met bepaalde symptomen die men beschrijft als overgangsklachten.

Enkele klachten kunnen zijn: 

  • Slecht slapen
  • Opvliegers
  • Nachtelijk transpireren
  • Vermoeidheid
  • Stemmingswisselingen

Phytofemme kopen op Plein

Tijdens de overgang is Phytofemme er voor jou om deze fase van je leven gemakkelijker te maken. Phytofomme is een 100% natuurlijk middel dat op een natuurlijke wijze de overgangsklachten verlicht. Phytofemme koop je op Plein. Altijd snel in huis!