Pino Silvestre

Pino Silvestre is een merk van het Italiaanse bedrijf Mavive, gevestigd in Venetië en eigendom van de Venetiaanse familie Vidal. De geuren van Pino Silvestre zijn modern en sportief met een casual touch.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Pino Silvestre Original Eau De Toilette 125ML
Pino Silvestre Original Eau De Toilette 125ML
(0)
Direct leverbaar
16,95
Bekijk product: Pino Silvestre Original Eau De Toilette 125ML

Pino Silvestre

De geschiedenis van de familie Vidal gaat meer dan 100 jaar terug. In 1900 richtte de Italiaan Angelo Vidal het cosmeticabedrijf Vidal Profum op, dat in de loop der jaren groeide en zepen, lotions, verzorgingsproducten en parfums produceerde en distribueerde. In 1950 nam Vidal Profum het merk Pino Silvestre over dat al in de jaren dertig van de vorige eeuw was geregistreerd. Vidal herzag de oude formules van het historische merk en lanceerde in 1955 het eerste Eaux de Cologne met de houtachtige dennennaaldgeur voor mannen.

Pino Silvestre Parfum

Pino Silvestre biedt al meer dan 60 jaar inspirerende en verfrissende geuren voor mannen. Pino Silvestre - Zilverden - was al in de jaren 50 een trendsetter met de frisse, beboste originele geur van dennen, ceder, sandelhout, citrusvruchten, kruiden, amber en muskus. Het traditionele merk, dat in de jaren dertig van de vorige eeuw ontstond, zorgde wereldwijd voor een revolutie in de parfumindustrie en werd al snel een icoon.

Pino Silvestre Original

Pino Silvestre Original voor mannen was het eerste parfum dat via een reclame op televisie werd gepromoot. De Italiaanse acteur  Amedeo Nazzari was het gezicht van het parfum. Pino Silvestre Original is een modern, sportief en casual parfum dat perfect past bij de eigentijdse man van nu.

Pino Silvestre kopen op Plein

Op Plein vind je de luxueuze en fijne geuren van Pino Silvestre. Ontdek nu jouw favoriete Pino Silvestre geur en bestel direct veilig en vertrouwd online bij Plein. Altijd snel in huis!