Playmobil

Eindeloos speelplezier met de speelfiguren en bouwsets van Playmobil. Verkrijgbaar in diverse thema's zoals Playmobil City Life, Family Fun, Playmobil 1 2 3 en Playmobil Country.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Playmobil Country  Verzamelpony Ijslander 70514
Playmobil Country Verzamelpony Ijslander 70514
(0)
Morgen in huis
13,32
Bekijk product: Playmobil Country Verzamelpony Ijslander 70514

Playmobil

Vanaf 1926 verkoopt is het bedrijf al actief in het produceren van speelgoed. Playmobil heef zich als duidelijk doel gesteld om permanent en voortdurend te blijven ontwikkelen. En het bedrijf biedt kinderen enorm creatieve en vermakende producten. Door alle thema’s van Playmobil die over de jaren zijn toegenomen biedt het bedrijf een ruim assortiment die aan ieders behoeften voldoet. Thema’s zoals Playmobil City Life, Family Fun, Playmobil 1 2 3 en Playmobil Country.

Playmobil Family Fun

Wil je kind heerlijk genieten van een vakantie maar is het nog geen vakantie tijd? Met Playmobil Family Fun kunnen de kinderen een vakantie gemakkelijk naspelen. Heerlijk ontspannen op een onbewoond eiland, op bezoek in de dierentuin of lekker eten in een restaurant, Family Fun heeft het allemaal! Laat de fantasie van je kind de vrije loop met deze leuke serie.

Playmobil City Action

Voor de echt stoere kinderen is er de Playmobil City Action serie. Het is namelijk nooit stil in de stad. Bouw een politiestation en ga achter de boeven aan! Of voorzie de stad van geld met de geldtransportwagen. Laat de stad draaien en binnen een korte tijd heb je een wereldstad opgezet.

Playmobil Country   

Een eigen boerderij, wie wil dat nou niet? Met Playmobil Country kun je je eigen boerderij of manege maken. Hoe ga jij vandaag je paard verzorgen? Koop je een nieuwe IJslander of ga je toch met de koets op pad. Met Playmobil Country kan het allemaal!

Playmobil kopen op Plein

Op zoek naar de Playmobil City Action, Family Fun of Country? Nooit meer sjouwen met grote Playmobil dozen, maar je favoriete Playmobil producten binnen een paar klikken eenvoudig besteld. Bovendien versturen we je bestelling altijd zo snel mogelijk zodat je direct kunt beginnen met spelen. Ontdek nu het gemak van Plein en bestel veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!