Pluggerz

Pluggerz is een merk dat zich richt op gehoorbescherming. Met hun assortiment van oordoppen biedt Pluggerz oplossingen voor allerlei situaties waarin het gehoor beschadigd kan worden, bijvoorbeeld door lawaai op de werkplek.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Pluggerz Earplugs Music
Pluggerz Earplugs Music
1 paar
(0)
Morgen in huis
9,95
Bekijk product: Pluggerz Earplugs Music
Pluggerz Earplugs Sleep
Pluggerz Earplugs Sleep
1 paar
(0)
Morgen in huis
9,95
Bekijk product: Pluggerz Earplugs Sleep
Pluggerz Earplugs Swim
Pluggerz Earplugs Swim
1 paar
(0)
Morgen in huis
9,95
Bekijk product: Pluggerz Earplugs Swim
Pluggerz Earplugs Travel
Pluggerz Earplugs Travel
1 paar
(0)
Morgen in huis
9,95
Bekijk product: Pluggerz Earplugs Travel

Pluggerz

Pluggerz is een innovatief merk dat zich richt op gehoorbescherming. Met hun assortiment van oordoppen biedt Pluggerz oplossingen voor allerlei situaties waarin het gehoor beschadigd kan worden, bijvoorbeeld door lawaai op de werkplek, tijdens muziekevenementen of festivals, of tijdens het zwemmen. Bij Pluggerz staat kwaliteit en comfort hoog in het vaandel en worden de oordoppen gemaakt van hoogwaardige materialen om zo het beste te kunnen bieden aan de gebruikers.

Pluggerz Oordoppen

Het assortiment van Pluggerz biedt oordoppen voor een breed scala aan situaties. Of je nu op zoek bent naar oordoppen voor op de werkplek, tijdens het slapen, of tijdens het zwemmen, Pluggerz heeft voor elke situatie een oplossing. Zo zijn er de Pluggerz Custom-Fit, op maat gemaakte oordoppen die perfect passen en ideaal zijn voor professionals in de muziek- en entertainmentindustrie. Daarnaast bieden ze de Pluggerz Music, speciaal ontworpen voor muziekliefhebbers, de Pluggerz Sleep voor een goede nachtrust, en de Pluggerz Swim, waterdichte oordoppen die beschermen tegen oorontsteking. Pluggerz oordoppen bieden niet alleen bescherming, maar ook comfort. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en het unieke ontwerp van de oordoppen, zitten ze comfortabel en kunnen ze langdurig gedragen worden zonder irritatie te veroorzaken. Daarnaast zijn de oordoppen herbruikbaar en makkelijk schoon te maken, waardoor ze een duurzame oplossing zijn voor gehoorbescherming.

Pluggerz kopen op Plein

Ben je op zoek naar kwalitatieve gehoorbescherming? Dan is Pluggerz het merk voor jou. Het assortiment biedt voor elke situatie een oplossing en de oordoppen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een hoog comfortgehalte. Bovendien zijn de oordoppen makkelijk te onderhouden en duurzaam. Wil je graag Pluggerz oordoppen kopen? Kijk dan op Plein.nl, waar je een uitgebreid assortiment vindt voor een scherpe prijs.