PMV20

PMV staat voor Post Modern Vibe. De kleurrijke vibrators zijn uniek en opvallend. Het PMV20 assortiment bestaat uit vibrators (Tone) en duovibrators (Copy en Meta) die zorgen voor een ongekend hoogtepunt.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

PMV20 Tone G-Spot Vibrator
PMV20 Tone G-Spot Vibrator
(0)
Morgen in huis
50% korting
69,95 (adviesprijs) 34,70
Bekijk product: PMV20 Tone G-Spot Vibrator

PMV20

PMV20 is alles behalve mainstream, bescheiden of meer van hetzelfde. PMV20 is zijn tijd ver vooruit. PMV20 is uniek en laat je nadenken over wie je wilt zijn en hoe je je leven wilt leiden. Eenvoudig & veilig of juist brutaal & opvallend. Aan jou de keuze. PMV20 zorgt voor geluk en plezier en durft anders te zijn.

PMV20 vibrators

Post Modern Vibes, in het kort PMV20, is opgericht in 2020 en heeft een kleurrijke collectie vibrators in het assortiment. Opvallend, uniek en uitdagend.

PMV20 Copy Dolphin vibrator

Dit exemplaar is gezegd met zowel een G-spot als clitoris stimulator. De MPV20 Copy Dolphin vibrator is kleurrijk, heeft maar liefst 3 motoren, 12 rotatiestanden en 13 vibratiestanden. Voor een fijn gevoel en een ultiem hoogtepunt.

PMV20 Meta Rabbit Vibrator

Mocht je voorkeur uit gaan naar een konijntje, kies dan voor de Meta Rabbit duovibrator. De vibrator heeft, net als de Dolphin, 3 krachtige motoren, 12 rotatiestanden en 13 vibratiestanden.

PMV20 Tone G-Spot vibrator

PMV20 Tone G-Spot vibrator is speciaal ontwikkeld voor stimulatie van de G-Spot. Uitgerust met 2 krachtige motoren en 13 vibratiestanden.

PMV20 kopen op Plein

Op Plein vind je de uitdagende en kleurrijke vibrators van PMV20. Ga jij voor de dolfijn, het konijntje of toch voor de G-Spot vibrator? Ontdek nu jouw favoriet en bestel PMV20 vibrators voordelig bij Plein. Discreet verzonden en altijd snel in huis.