PoopBags

Maak kennis met de eco-vriendelijke poepzakjes van PoopBags. De biologisch afbreekbare poepzakjes hebben een frisse lavendel geur en zijn gemakkelijk mee te nemen tijdens de dagelijkse wandelingen met je hond.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

PoopBags Ecologische Poepzakjes Tissue Box met Lavendel
PoopBags Ecologische Poepzakjes Tissue Box met Lavendel
300 stuks
(0)
Zaterdag in huis
31% korting
16,00 (adviesprijs) 11,02
Bekijk product: PoopBags Ecologische Poepzakjes Tissue Box met Lavendel

PoopBags

PoopBags zorgt al sinds 2003 voor het opruimen van hondenpoep en een beter milieu. De prijswinnende poepzakjes van PoopBags zijn een ecologische oplossing die denkt aan de komende generaties.

De biologisch afbreekbare poepzakjes van PoopBags zijn ideaal voor de dagelijkse wandeling met je hond. Met de frisse lavendelgeur van de poepzakjes heb je nooit last van nare geurtjes!

PoopBags Eco-Vriendelijke Poepzakjes in Tissue Box

De Tissue Box met Poepzakjes zorgt voor het gemakkelijk pakken van poepzakjes voordat je je huis verlaat om een leuke wandeling te maken met je hond. De extra grote en sterke poepzakjes zijn ideaal te gebruiken voor ieder hondenras. Een Tissue Box is goed voor maar liefst 300 wandelingen.

PoopBags kopen op Plein

Poepzakjes van PoopBags koop je op Plein. Op Plein vind je de handige en ecologische poepzakjes van PoopBags. Wees sociaal en ruim op met de poepzakjes van PoopBags. Op Plein vind je alles wat je nodig hebt. Altijd snel in huis!