Predictor

Predictor heeft verschillende testen ontwikkelt waardoor je met 99 procent nauwkeurigheid kan testen op de meest vruchtbare dagen met de ovulatietest, maar ook of je zwanger bent met een zwangerschapstest! Je bestelt de producten bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Predictor Zwangerschapstest Express
Predictor Zwangerschapstest Express
(0)
Morgen in huis
9,99
Bekijk product: Predictor Zwangerschapstest Express
2x Predictor Zwangerschapstest Early 4 Dagen
Multipack
2x
2x Predictor Zwangerschapstest Early 4 Dagen
(0)
Direct leverbaar
23,74
Bekijk product: 2x Predictor Zwangerschapstest Early 4 Dagen
Predictor Zwangerschapstest Early en Express
Predictor Zwangerschapstest Early en Express
2 stuks
(0)
Tijdelijk uitverkocht
13% korting
15,99 (adviesprijs) 13,95
Bekijk product: Predictor Zwangerschapstest Early en Express
Predictor Zwangerschapstest Early 4 Dagen
Predictor Zwangerschapstest Early 4 Dagen
(0)
Direct leverbaar
11,99
Bekijk product: Predictor Zwangerschapstest Early 4 Dagen

Predictor

Predictor heeft verschillende testen ontwikkelt waardoor je met 99 procent nauwkeurigheid kan testen. Je kan testen op de meest vruchtbare dagen met de ovulatietest. Daarnaast kan je een vroege zwangerschapstest uitvoeren en je kan ook een normale zwangerschapstest uitvoeren. De producten van Predictor staan bekend om de kwaliteit en de snelheid waarmee de testen uitgevoerd kunnen worden.

Predictor ovulatietest

De ovulatietest van Predictor kan heel nauwkeurig aangeven welke twee dagen van je cyclus je het meest vruchtbaar bent. Dit kan helpen bij het zwanger worden, want op deze twee dagen is de kans om zwanger te worden het meest groot. Zo heb je dus snel een betrouwbaar antwoord. 

Predictor vroege zwangerschapstest

Omdat het wachten na de meest vruchtbare dagen vaak erg lang duurt, heeft Predictor een vroege zwangerschapstest ontwikkeld. Met deze test kan je vier dagen eerder testen dan bij de normale zwangerschapstest. Zo hoef je vier dagen minder in spanning te zitten. Let wel op: de vroege zwangerschapstest is minder nauwkeurig dan de normale zwangerschapstest, omdat er in deze vier dagen nog van alles kan gebeuren. Toch geeft dit in veel gevallen wel uitsluitsel, maar dit is niet zo betrouwbaar als de normale zwangerschapstest.

Predictor zwangerschapstest

Als je niet ongesteld bent geworden, denk je snel dat je zwanger bent. Als je hier uitsluitsel over wilt, gebruik dan de zwangerschapstest van Predictor. Deze zwangerschapstest zorgt voor een betrouwbare indicatie. De test kan uitgevoerd worden vanaf de dag dat je ongesteld had moeten worden. De test meet het zwangerschapshormoon HCG waardoor de test 99 procent nauwkeurig is. Eerder testen heeft geen zin omdat de uitslag dan onnauwkeurig kan zijn. 

Predictor kopen

De testen van Predictor zijn dus zeer betrouwbaar en zijn snel in het vinden van het antwoord. Wil je ook zekerheid? Probeer dan de Predictor producten. Je kunt ze eenvoudig online bestellen bij Drogistplein.