Prevantil * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Prevantil ondersteunt het immuunsysteem, versterkt de natuurlijke darmflora en bevordert vitaliteit en prestaties van jouw hond of kat. Gebruik Prevantil na ziekte, een operatie of zware lichamelijke inspanning voor extra ondersteuning.
Lees meer

Prevantil

Prevantil is een aanvullende diervoeding die je hond of kat ondersteunt bij een mindere weerstand. Wanneer je hond of kat door ziekte, een operatie of door zijn oudere leeftijd een verzwakte weerstand heeft, kan deze wel wat ondersteuning gebruiken. Psychische stress kan ook invloed uitoefenen op de weerstand van je hond of kat en soms zelfs verminderde prestaties en ernstige ziektes. Je kunt Prevantil geven aan jouw hond of kat om de weerstand een boost te geven.

Prevantail aanvullend diervoeder

Prevantil bestaat uit een smaakvolle kuur met gistbestanddelen. Deze bestanddelen dragen bij aan de verhoging van de weerstand van je huisdier en stimuleren het immuunsysteem door de natuurlijk darmflora te versterken. Daarnaast bevat Prevantil ginseng, dit ingrediënt verbetert de fysieke prestaties omdat het een gunstige invloed heeft op het hart en de bloedsomloop.

Prevantil kopen op Plein

Kan het immuunsysteem van jouw hond of kat extra ondersteuning gebruiken? Prevantil biedt extra ondersteuning na ziekte, een operatie of zware lichamelijke inspanning voor extra ondersteuning. Bestel Prevantil nu voordelig, vertrouwd en veilig bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs