Priorin

Priorin is een voedingssupplement speciaal voor de haren. Priorin bevat biotine en dit ondersteunt een gezonde haargroei van binnenuit en houdt je haar sterk. Priorin capsules zorgen voor mooi, sterk en soepel haar. Ontdek nu bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Priorin Haar
Priorin Haar
120 capsules
0
Morgen in huis 22% korting
Priorin Haar
Priorin Haar
60 capsules
0
Morgen in huis 19% korting

Priorin

Priorin is een voedingssupplement speciaal voor de haren. Priorin bevat biotine en ondersteunt een gezonde haargroei van binnenuit en houdt je haar sterk. De capsules zijn speciaal ontwikkeld om de haarwortel te voeden. De haarwortel is het centrum van de haargroei. Gezond haar begint daarom bij de haarwortel. Alleen een gezonde haarwortel produceert sterk, vol en gezond haar.

Wetenschappelijk bewezen

Priorin werd in 1959 geïntroduceerd in Zwitserland. Sinds de introductie wordt voortdurend gezocht naar ingrediënten en methodes om een sterke en gezonde haargroei maximaal te ondersteunen. Daarom vernieuwt Priorin zich regelmatig.

Priorin capsules zijn speciaal ontwikkeld om de haarwortel te voeden. De capsules van Priorin bevatten een combinatie van natuurlijke ingrediënten waaronder biotine (vitamine B8). Biotine ondersteunt een gezonde haargroei van binnenuit en houdt je haar sterk. Het is wetenschappelijk bewezen dat het natuurlijke ingrediënt biotine een gezonde haargroei ondersteunt en is aangepast naar de laatste wetenschappelijke inzichten van de European Food and Safety Authority (EFSA). De (EFSA) is een Europese autoriteit die in 2012 duizenden claims op onder andere voedingssupplement wetenschappelijk heeft onderzocht. Op basis van dit wetenschappelijk onderzoek is bepaald wat fabrikanten over hun producten mogen claimen.

Sterk, vol en gezond haar

Wat wij haar noemen, zijn eigenlijk afgestorven haarcellen. Het levende deel van het haar ligt onzichtbaar onder de huid – de haarwortel. De haarwortel is het centrum van de haargroei. De haarwortel ligt altijd schuin onder de huid. Hierdoor wordt de groeirichting van het haar bepaald.

De haarwortel mag dan verscholen liggen onder de hoofdhuid; de haarwortel is erg actief! Het produceert ontelbaar veel nieuwe cellen, waardoor het haar kan blijven groeien. De celdeling van de haarwortels hebben zo’n korte celcyclustijd, dat ze tot een van de snelst delende cellen van ons lichaam behoren. Nieuwe haarcellen worden achter elkaar het haarwortelkanaal ingeduwd, waardoor de bestaande haarcellen opschuiven en steeds verder naar buiten komen.

De afgestorven haarcellen die door de hoofdhuid naar buiten komen, is wat wij dus haar noemen. De kwaliteit van je haar wordt mede bepaald door de voedingstoffen waarmee jouw haarwortel wordt gevoed. Haar groeit gemiddeld zo’n 15 centimeter per jaar en heeft een diameter van ongeveer 0,05 mm. De haarwortel is dus de basis voor een sterk, vol en gezond haar.

Waarom Priorin gebruiken?

Het haar heeft behoefte aan de voedingsstof biotine. Deze voedingsstof is belangrijk om het natuurlijke groeiproces van het haar te ondersteunen en het haar te voeden. Het gezonde haar is stevig verankerd in de hoofdhuid. Priorin is een voedingssupplement met de natuurlijke bouwstof biotine. Priorin capsules zijn speciaal ontwikkeld om de haarwortel te voeden. Je haar kan extra voeding gebruiken bij:

  • Drukte en stresssituaties
  • Een onvolledig voedingspatroon of het volgen van een dieet
  • De wisseling van seizoenen
  • Gebruik van bepaalde geneesmiddelen
  • Herstel na ziekte
  • Verandering van de hormoonspiegel zoals tijdens de zwangerschap of de overgang
  • Veelvuldig gebruik van föhn, stijltang of krultang.

Let op: Soms kan het voorkomen dan het gebruik van Priorin weinig of geen effect heeft. Dit is het geval bij erfelijke kaalheid, ziektes of hormonale afwijkingen.

Hoe gebruik je priorin?

Om je haar te herstellen gebruik je Priorin als kuur. De oorzaak van de slechte conditie van je haar bepaald hoe goed je haar herstelt. Over het algemeen heb je 3 maanden nodig om resultaat te zien. Na de 3 maanden kun je Priorin nemen in een onderhoudsdosering.

Priorin is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging voor gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

Priorin kopen op Plein.nl

Gezond, sterk en mooi haar dankzij Priorin capsules. Maak nu kennis met Priorin en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.