Proraso

Proraso is het meest verkochte scheermerk van Italië. En niet zonder reden. Proraso heeft een rijke geschiedenis en een complete lijn van producten voor een efficiënte en aangename scheerervaring. Ontdek Proraso scheerproducten op Plein.nl
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 22

Proraso

Proraso is het meest verkochte scheermerk van Italië. En niet zonder reden. Proraso heeft een rijke geschiedenis en een complete lijn van producten die samen zorgen voor een efficiënte en aangename scheerervaring.

Proraso scheerproducten

Het merk Proraso is opgericht in 1948 door Piero Martelli. In dat jaar ontwikkelde hij de Pre Shave Cream. Een instant succes en nog steeds één van de bestsellers uit het Proraso assortiment. Het Italiaanse merk staat voor de allerhoogste kwaliteit en stelt de consument altijd centraal. Een perfecte en verfrissende scheerbeurt is het uitgangspunt. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten, respect voor traditie en de constante drang om zich te blijven vernieuwen zorgt ervoor dat Proraso hét scheermerk van Italië is.

Proraso kopen op Plein.nl

Ontdek het scheerassortiment van Proraso bij Plein. Wij bieden het complete assortiment Proraso scheerproducten. Van Proraso aftershave lotion, scheercrème, balsem tot aan baardshampoo en baardolie. Ontdek nu jouw favoriete scheerproducten van Proraso en bestel direct online op Plein.nl. Altijd snel in huis!

|