Kies je cadeau!  Vanaf 40,- besteding krijg je een feestelijk cadeau van Plein. Nieuwsgierig? Bekijk snel de cadeaus

Protexin

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Protexin

Protexin biedt aanvullende diervoeding voor hond, kat en konijn. De producten van Protexin met probiotica en prebiotica zijn van zeer hoge kwaliteit en op natuurlijke basis. De producten van Protexin zijn tot stand gekomen na uitgebreid wetenschappelijk onderzoek.

Gezonde darmflora

De producten van Protexin zijn gericht op een gezonde darmflora. De producten ondersteunen de darmfunctie door middel van geconcentreerde probiotica en prebiotica. Daarnaast bevatten de producten een hoge concentratie vezels (onder andere Protexin Pro Fibre). Er zijn speciale producten voor konijnen, honden en katten. De producten van Protexin kunnen ook worden ingezet ter preventie en ter behandeling van diarree.  

Protexin producten online kopen

De producten van Protexin ter bevordering van een gezonde darmflora koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. De producten van Protexin zijn altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Protexin? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

|