RaZbaby * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

RaZbaby is een Amerikaans bedrijf dat unieke, veilige babyproducten die door de natuur zijn geïnspireerd en ontwikkelt. Het merk staat bekend om haar bijtringen en, fopspenen en speenknuffels.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

RaZbaby Bijtspeentjes Caramel en Grijs
RaZbaby Bijtspeentjes Caramel en Grijs
2 stuks
Morgen in huis 15% korting
RaZbaby Speenknuffel Pinguïn
RaZbaby Speenknuffel Pinguïn
Morgen in huis 21% korting
RaZbaby Speenknuffel Aap
RaZbaby Speenknuffel Aap
Morgen in huis 26% korting
RaZbaby Speenknuffel Luiaard
RaZbaby Speenknuffel Luiaard
Morgen in huis 24% korting
RaZbaby Bijtring Blauw
RaZbaby Bijtring Blauw
Morgen in huis 32% korting
RaZbaby Bijtring Wit
RaZbaby Bijtring Wit
Morgen in huis 20% korting

RaZbaby

Only the Berry Best! RaZbaby bestaat uit RaZberry bijtspeentjes in de vorm van een framboos en de schattige RaZberry speenknuffel. Het perfecte setje voor je kleintje bij doorkomende tandjes en pijnlijk tandvlees.

RaZberry Bijtspeen

De RaZberry Bijtspeentjes in de vorm van een framboos zien eruit om op te bijten. Ze zijn gemaakt van heerlijk zachte siliconen met verschillende texturen, ideaal dus voor je kleintje om veilig op te sabbelen of bijten. De bijtspeentjes zijn per 2 verkrijgbaar in verschillende kleuren.

RaZbuddy Speenknuffel

De RaZbuddy Speenknuffel is een bijbehorend item bij de RaZbuddy bijtspeen. Het is een superzachte knuffel die ervoor zorgt dat je kleintje nooit z'n bijtspeentje lang kwijt is en daarnaast makkelijk zelf kan pakken. Ideaal dus en je kleintje zal snel niet meer zonder kunnen! Deze schattige knuffels zijn verkrijgbaar in verschillende diersoorten en met bijbehorend bijtspeentje.

RaZbaby kopen op Plein

Razbaby bijtspeentjes en speenknuffels koop je voordelig online bij Plein. We versturen je bestelling altijd zo snel mogelijk zodat je direct kunt genieten van de RaZbaby producten. Ontdek nu het gemak van Plein en bestel veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs