Rodial

Rodial is een internationaal en luxe schoonheidsmerk met verschillende producten in het assortiment. Rodial is opgericht door Maria Hatzistefanis, zij is een voormalig Beauty Editor.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Rodial Rodial Super Fit Size Zero
Rodial Rodial Super Fit Size Zero
300 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
32% korting
77,00 (adviesprijs) 51,99
Bekijk product: Rodial Rodial Super Fit Size Zero
Rodial Rodial Super Fit Tummy Tuck Bodycare
Rodial Rodial Super Fit Tummy Tuck Bodycare
150 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
14% korting
76,50 (adviesprijs) 65,53
Bekijk product: Rodial Rodial Super Fit Tummy Tuck Bodycare

Rodial

Rodial is in 1999 opgericht in Londen en is inmiddels beschikbaar in 35 verschillende landen. Rodial is al in meer dan 2000 winkels te koop.

Na jaren van samenwerken met beroemde make-up artiesten, zag Maria de mogelijkheid om Rodial naar een hoger niveau te brengen, zij creërde de capsule make-up collectie. Met deze collectie focust zij zich op het nog mooier maken van de klant met haar natuurlijke schoonheid.

Rodial Super Fit Size Zero Bodylotion

Rodial Super-Fit Size Zero bodylotion is een tonificerende bodylotion voor dagelijks gebruikt. De formule hydrateert tot diep in de huid en verbetert de elasticiteit. Het toegevoegde pro-svetyl® helpt de huid er gladder en jonger uit te laten zien en zorgt voor een slanker silhouet.

Rodial Tommy Tuck Bodycare

Rodial s slimme Tummy Tuck crème uit de Rodial Body Care lijn is speciaal aangepast aan de speciale behoeften van de gevoelige huid op de maag. De crème bevat een hele reeks krachtige en toch natuurlijke ingrediënten die diep in de cellen doordringen om de huid er steviger, gladder en elastischer uit te laten zien.

Rodial kopen op Plein

Rodial koop je op Plein. De producten van Rodial zijn kwalitatief sterke producten. Koop de verzorgende producten van Rodial op Plein. Altijd snel in huis.