Scotch & Soda

Scotch & Soda is een Amsterdams bedrijf dat inspiratie haalt van over de hele wereld. Scotch & Soda kenmerkt zich door hun unieke liefde voor elk klein detail. De parfums combineren exotische ingrediënten met bekende aroma's.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Scotch & Soda I Am Men Eau de Parfum Spray
Scotch & Soda I Am Men Eau de Parfum Spray
60 ml
0
53% korting
Scotch & Soda I Am Woman Eau de Parfum Spray
Scotch & Soda I Am Woman Eau de Parfum Spray
60 ml
0
53% korting

Scotch & Soda

Het Nederlandse bedrijf Scotch & Soda draagt de vrije geest van Amsterdam uit. Hun thuisstad Amsterdam inspireert Scotch & Soda om zich met grenzeloos optimisme in te zetten voor individualiteit, authenticiteit en de kracht van zelfexpressie om verrassende producten uit te brengen.

Scotch & Soda durft het aan om te combineren met verschillende texturen, met klassiek en modern en met kleuren en prints. Daarnaast is een van hun topprioriteiten om de bedrijfsactiviteiten uit te oefenen met meer aandacht voor de planeet. Dit doen zij door keuzes te maken die minder belastend te zijn voor het milieu.

De collectie van Scotch & Soda is over de hele wereld verkrijgbaar, in meer dan 200 eigen winkels en meer dan 7000 verschillende shops. Het assortiment vna Scotch & Soda is in veel wereldsteden te koop waaronder: New York, Londen en Parijs.

Scotch & Soda parfum

De geuren van Scotch & Soda zijn er zowel voor hem en voor haar. De geuren zijn op het lijf geschreven voor avontuurlijke mensen die op zoek zijn naar unieke creaties met een twist. De Island Water serie is bijvoorbeeld een zeer tropische geur. Dus voor elk seizoen is er wel een lekkere geur te vinden bij Scotch & Soda.

Scotch & Soda parfum kopen op Plein

Op Plein vind je de opwindende en verrassende geuren van het Nederlandse merk Scotch & Soda. Laat je verleiden door de geuren voor hem en haar. Ontdek nu jouw favoriete parfum en bestel Scotch & Soda veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!