Scotch & Soda

Scotch & Soda is een Amsterdams bedrijf dat inspiratie haalt van over de hele wereld. Scotch & Soda kenmerkt zich door hun unieke liefde voor elk klein detail. De parfums combineren exotische ingrediënten met bekende aroma's.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Scotch & Soda Island Water Men Eau de Parfum Spray
Scotch & Soda Island Water Men Eau de Parfum Spray
90 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
25% korting
80,00 (adviesprijs) 59,95
Bekijk product: Scotch & Soda Island Water Men Eau de Parfum Spray
Scotch & Soda Island Water Women Eau de Parfum Spray
Scotch & Soda Island Water Women Eau de Parfum Spray
90 ml
(1)
Tijdelijk uitverkocht
41% korting
80,00 (adviesprijs) 47,36
Bekijk product: Scotch & Soda Island Water Women Eau de Parfum Spray
Scotch & Soda Men Eau de Toilette Spray
Scotch & Soda Men Eau de Toilette Spray
90 ml
(0)
Direct leverbaar
40% korting
77,00 (adviesprijs) 46,42
Bekijk product: Scotch & Soda Men Eau de Toilette Spray
Scotch & Soda Women Eau de Parfum Spray
Scotch & Soda Women Eau de Parfum Spray
90 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
29% korting
77,00 (adviesprijs) 54,89
Bekijk product: Scotch & Soda Women Eau de Parfum Spray

Scotch & Soda

Het Nederlandse bedrijf Scotch & Soda draagt de vrije geest van Amsterdam uit. Hun thuisstad Amsterdam inspireert Scotch & Soda om zich met grenzeloos optimisme in te zetten voor individualiteit, authenticiteit en de kracht van zelfexpressie om verrassende producten uit te brengen.

Scotch & Soda durft het aan om te combineren met verschillende texturen, met klassiek en modern en met kleuren en prints. Daarnaast is een van hun topprioriteiten om de bedrijfsactiviteiten uit te oefenen met meer aandacht voor de planeet. Dit doen zij door keuzes te maken die minder belastend te zijn voor het milieu.

De collectie van Scotch & Soda is over de hele wereld verkrijgbaar, in meer dan 200 eigen winkels en meer dan 7000 verschillende shops. Het assortiment vna Scotch & Soda is in veel wereldsteden te koop waaronder: New York, Londen en Parijs.

Scotch & Soda parfum

De geuren van Scotch & Soda zijn er zowel voor hem en voor haar. De geuren zijn op het lijf geschreven voor avontuurlijke mensen die op zoek zijn naar unieke creaties met een twist. De Island Water serie is bijvoorbeeld een zeer tropische geur. Dus voor elk seizoen is er wel een lekkere geur te vinden bij Scotch & Soda.

Scotch & Soda parfum kopen op Plein

Op Plein vind je de opwindende en verrassende geuren van het Nederlandse merk Scotch & Soda. Laat je verleiden door de geuren voor hem en haar. Ontdek nu jouw favoriete parfum en bestel Scotch & Soda veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis!