Seamore

Seamore is een Nederlands merk dat zich richt op het produceren van gezonde en duurzame voedingsmiddelen op basis van zeewier. Het merk heeft als doel om mensen bewuster te maken van hun voedingskeuzes.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Seamore Seaweed Chips Spicy Sushi
Seamore Seaweed Chips Spicy Sushi
135 gr
(0)
3,35
Bekijk product: Seamore Seaweed Chips Spicy Sushi
Seamore Seaweed Chips Surfin Sweet Chilli
Seamore Seaweed Chips Surfin Sweet Chilli
135 gr
(0)
Tijdelijk uitverkocht
3,35
Bekijk product: Seamore Seaweed Chips Surfin Sweet Chilli
6x Seamore Seaweed Chips Spicy Sushi
Multipack
6x
6x Seamore Seaweed Chips Spicy Sushi
135 gr
(0)
19,90
Bekijk product: 6x Seamore Seaweed Chips Spicy Sushi
6x Seamore Seaweed Chips Surfin Sweet Chilli
Multipack
6x
6x Seamore Seaweed Chips Surfin Sweet Chilli
135 gr
(0)
Tijdelijk uitverkocht
19,90
Bekijk product: 6x Seamore Seaweed Chips Surfin Sweet Chilli

Seamore

Seamore is een Nederlands merk dat zich richt op het produceren van gezonde en duurzame voedingsmiddelen op basis van zeewier. Het merk heeft als doel om mensen bewuster te maken van hun voedingskeuzes en tegelijkertijd de impact op het milieu te verminderen. Het productaanbod van Seamore bestaat uit verschillende soorten zeewierproducten, waaronder: 1. I Sea Bacon: een veganistisch alternatief voor bacon, gemaakt van zeewier. Het heeft een vergelijkbare smaak en textuur als bacon, maar bevat veel minder vet en calorieën. 2. I Sea Pasta: een pasta gemaakt van zeewier, die rijk is aan vezels en mineralen. Het is een gezond alternatief voor traditionele pasta en kan worden gebruikt in verschillende gerechten. 3. I Sea Wraps: een alternatief voor tortilla's, gemaakt van zeewier. Het is een gezonde en glutenvrije optie voor wraps en kan worden gevuld met verschillende ingrediënten. De belangrijkste voordelen van Seamore-producten zijn: 1. Gezondheid: alle producten van Seamore zijn rijk aan vezels, mineralen en andere voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde levensstijl. 2. Duurzaamheid: zeewier is een duurzaam ingrediënt, omdat het snel groeit en geen land, water of meststoffen nodig heeft om te groeien. Het is ook een bron van eiwitten en kan helpen om de CO2-uitstoot te verminderen. 3. Gemak: de producten van Seamore zijn gemakkelijk te bereiden en kunnen worden gebruikt in verschillende gerechten. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende supermarkten en online winkels. Kortom, Seamore biedt gezonde, duurzame en gemakkelijk te bereiden voedingsmiddelen op basis van zeewier. Het merk is ideaal voor mensen die bewust bezig zijn met hun voeding en de impact op het milieu.

Seamore kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Seamore? Bij Plein vind je altijd de beste Seamore acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Seamore voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.