Sensationail

Met nagellak van Sensationail geniet je twee weken lang van mooi gelakte nagels. Sensationail Gel Nagellak is verkrijgbaar in meer dan 50 trendy kleuren. Zo heb je voor iedere gelegenheid een passende kleur nagellak.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Sensationail French Manicure Sheer Pink
Sensationail French Manicure Sheer Pink
(0)
Morgen in huis
22% korting
21,99 (adviesprijs) 17,25
Bekijk product: Sensationail French Manicure Sheer Pink
Sensationail Color Gel Polish So Chic
Sensationail Color Gel Polish So Chic
7,36 ml
(0)
Morgen in huis
23% korting
14,99 (adviesprijs) 11,54
Bekijk product: Sensationail Color Gel Polish So Chic
loreal-logo

Sensationail

Maak kennis met Sensationail: de nieuwe manier van nagels lakken. Binnen no-time heb je met Sensationail perfect gelakte nagels waar je twee weken lang van kunt genieten. Je gebruikt Sensationail Gel Nagellak in combinatie met de speciale Sensationail LED-lamp. De LED-lamp laat de lak snel drogen en zorgt voor een glanzende afwerking. Zelfs na twee weken zien je nagels er nog schitterend en glanzend uit, zonder te chippen. Sensationail Gel Nagellak is verkrijgbaar in meer dan 50 trendy kleuren. Zo heb je voor iedere gelegenheid een passende kleur nagellak. 

Verschil Sensationail en gewone nagellak

Gewone nagellak vervaagt snel en splintert en schilfert sneller af. Daarnaast droogt het langzaam, waardoor vegen en strepen niet te vermijden zijn. De Sensationail formule droogt veel sneller, is makkelijk aan te brengen en is heel glad. Hierdoor heb je minder kans op strepen en vegen. De Sensationail producten drogen binnen enkele seconden. Handig als je snel je nagels nog even wilt lakken. Hierdoor is Sensationail veel gemakkelijker dan gewone nagellak. Met Sensationail heb je minder gedoe en meer plezier.

Sensationail heeft een ruime collectie met trendy kleuren. Je hebt de keuze uit wel 50 verschillende tinten. Ook heeft Sensationail speciale nagellak removers in het assortiment. Deze zijn speciaal ontwikkeld om de gellak op een professionele manier te verwijderen zonder je nagels te beschadigen. Het resultaat is mooie en verzorgde nagels. 

Sensationail Starter kit

Met de Sensationail Starter Kit heb je alles in huis om je nagels perfect te lakken. Naast de LED-lamp, die ervoor zorgt dat je nagels binnen no-time droog zijn, bevat de Starter Kit ook een Gel Cleanser voor het schoonmaken van de nagels. Daarnaast vind je in de kit een Gel Primer, Color Gel Polish, Gel Base & Topcoat en een nagelriemstokje, nagelvijltje en pluisvrij doekje voor de perfecte manicure. Met de Sensationail Starter Kit geniet je twee weken lang van perfect gelakte nagels. Geen kleurvervaging, chippen is verleden tijd en je nagels zijn dankzij de LED-lamp razendsnel droog. De Starter Kit wordt geleverd met één Color Gel Polish. Een keer een ander kleurtje proberen? Sensationail heeft meer dan 50 verschillende kleuren in het assortiment.

Sensationail gellak kopen

Het complete Sensationail assortiment vind je online op Plein. Van de Sensationail Starter Kit tot de speciale nagellakremover. Bovendien heb je bij Plein de keuze uit maar liefst 50 verschillende kleuren Sensationail Gellak. Ideaal als je graag iedere keer een ander kleurtje op je nagels wilt. Ontdek nu de complete Sensationail collectie en bestel eenvoudig en snel online. Altijd snel in huis zodat je snel kunt genieten van mooie, verzorgde en perfect gelakte nagels.