Sexy Hair

Sexy Hair Is een bedrijf dat is opgericht in Los Angeles en haarproducten verkoopt over de hele wereld. Sexy Hair haarproducten verzorgen je haren optimaal met als resultaat gezonde en mooie lokken die gezien mogen worden.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Sexy Hair Bigsexyhair Volumizing Conditioner
Sexy Hair Bigsexyhair Volumizing Conditioner
300 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
22% korting
9,00 (adviesprijs) 6,98
Bekijk product: Sexy Hair Bigsexyhair Volumizing Conditioner

Sexy Hair

Sexy Hair is ontstaan in Los Angeles en opgericht door Micheal O´Rourke. Hij was niet tevreden over de producten die in zijn salon gebruikt werden, hierdoor besloot hij om zelf een professioneel haarmerk te ontwikkelen. Dit is uitgegroeid tot een wereldwijd succes! Inmiddels wordt SexyHair aangeboden in ruim 100.000 gecertificeerde salons, en gebruiken heel veel mannen en vrouwen de producten van Sexy Hair.

Sexy Hair heeft voor ieder haartype de perfecte producten om ieder gewenst effect te kunnen creëren. Zo is er voor ieder haartype een complete productlijn. Deze producten sluiten op elkaar aan waardoor de werking verbeterd. De Sexy Hair producten geven elk haar de juiste verzorging, styling en finishing.

Sexy Hair Conditioner

De columizing conditioner van Sexy Hair is gevuld met botanische extracten, vitamine B3 en limoengras. Deze ingrediënten helpen het haar om volume te krijgen zonder gewicht toe te voegen, dit laat je haar zo optimaal mogelijk om nog te stylen.

Sexy Hair haarprodocuten kopen op Plein

De haarproducten van Sexy Hair koop je op Plein. De producten van Sexy Hair zijn goede producten die in veel kapperszaken gebruikt worden. Koop de haarverzorging van Sexy Hair op Plein. Altijd snel in huis.