SimplyProtein

Verantwoord snacken met de heerlijke en gezonde producten van SimplyProtein. Vol proteïne, vegan, glutenvrij, zonder melkproducten en met slechts 4 gram suiker (of zelfs minder). Het perfecte tussendoortje zonder je schuldig te voelen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

SimplyProtein Reep Maple Pecan
SimplyProtein Reep Maple Pecan
40 gr
(0)
Morgen in huis
2,19
Bekijk product: SimplyProtein Reep Maple Pecan
SimplyProtein Reep Peanut Butter Chocolate
SimplyProtein Reep Peanut Butter Chocolate
40 gr
(0)
Morgen in huis
8% korting
1,84 (adviesprijs) 1,69
Bekijk product: SimplyProtein Reep Peanut Butter Chocolate
SimplyProtein Reep Chocolate Caramel
SimplyProtein Reep Chocolate Caramel
40 gr
(0)
Morgen in huis
1,84
Bekijk product: SimplyProtein Reep Chocolate Caramel

SimplyProtein

We hebben allemaal een druk leven en wij houden ervan om dingen simpel te houden. Daarom ontwikkelde oprichtster Cathy 15 jaar geleden SimplyProtein. Tussendoortjes met eerlijke ingrediënten die haar alles geven wat ze nodig heeft (zoals veel proteine) en weinig van wat ze niet nodig heeft (zoals suiker).

De SimplyProtein producten hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn lekker én voedzaam. Alle SimplyProtein snacks zijn bovendien veganistisch, glutenvrij, koosjer en bevatten geen toegevoegde suikers of smaakmakers. 

Het assortiment van SimplyProtein bestaat uit heerlijke en voedzame producten waaronder repen, chips en proteine koekjes. Heerlijke en verantwoorde traktaties voor elk moment van de dag.

SimplyProtein repen

Maak kennis met de overheerlijke repen van SimplyProtein. Met ingrediënten van hoge kwaliteit waaronder 15 gram eiwitten en maximaal 1 gram suiker per reep. Ideaal om jou te ondersteunen bij jouw drukke en sportieve leven.

SimplyProtein kopen op Plein

Op Plein vind je de complete en verantwoorde snacks van SimplyProtein. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!