Sleepzz

Sleepzz heeft een ruim aanbod aan producten om goed te kunnen slapen. Gebruik Sleepzz tegen tandenknarsen, snurken, ondersteuning van de benen en meer. Je bestelt de producten online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Sleepzz Melatonine Met Magnesium
Sleepzz Melatonine Met Magnesium
40 tabletten
(0)
Tijdelijk uitverkocht
15% korting
13,99 (adviesprijs) 11,93
Bekijk product: Sleepzz Melatonine Met Magnesium

Sleepzz. Voor iedere 'slaper' een passend product

Sleepzz heeft een breed assortiment aan producten om lekker te kunnen slapen en uitgerust weer wakker te worden. Voor iedereen heeft Sleepzz de juiste producten. Je kunt Sleepzz online bestellen tegen snurken, tegen tandenknarsen, voor een ontspannen slaap, om in slaap te vallen en speciaal voor kinderen. 

De antisnurk van Sleepzz helpt effectief het snurken tegen gaan. De keelspray van Sleepzz vermindert de trillingen van het zachte weefsel achterin de keel door het actief aanspannen en bevochtigen van het weefsel tijdens de nacht. Dit helpt om het snurken effectief te verminderen. Ruim twee miljoen Nederlanders snurken, en bij 9 van de 10 gebruikers van Sleepzz stopt het snurken helemaal of verminderd het sterk. De Sleepzz producten stoppen het vibreren wat het snurken veroorzaakt en zo kan iedereen weer rustig slapen.

Er zijn ook mensen die tandenknarsen tijdens het slapen. Dit kan heel vervelend zijn bij het slapen, maar vooral tijdens het wakker worden. Dit is niet goed voor het gebit waardoor ongemakken kunnen ontstaan. Sleepzz heeft een op maat te maken bitje ontwikkeld waardoor tandenknarsen voorkomen kan worden. Tandenknarsen wordt hierdoor gestopt terwijl het bitje niet vervelend zit.

Ook voor kinderen heeft Sleepzz de juiste producten. Kinderen zijn overdag erg actief, en hebben dus een goede nachtrust nodig om gezond en fit te blijven. De kinder producten van Sleepzz ondersteunen een natuurlijk gezonde slaap. Ook hebben ze een verzachtende invloed op de luchtwegen.

Sleepzz kopen

Het complete assortiment van Sleepzz is te verkrijgen bij Drogistplein. Lekker rustig slapen kan dus met de producten van Sleepzz. Als je vandaag nog voor 22:00 bestelt krijg je je bestelling morgen al thuis. Hier komt nog bij da wanneer het een bedrag van boven de 25 euro is dat je bestelling gratis wordt verzonden!