SmartGames * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

SmartGames heeft superleuke, logische denkspellen voor één speler in het assortiment. Elk spel is uniek en innovatief, perfect voor brein fitness en geschikt voor jong en oud.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

SmartGames Squirrels Go Nuts
SmartGames Squirrels Go Nuts
15% korting
SmartGames IQ Love
SmartGames IQ Love
15% korting
SmartGames Diamond Quest
SmartGames Diamond Quest
15% korting
SmartGames Apple Twist
SmartGames Apple Twist
15% korting
SmartGames IQ Stixx
SmartGames IQ Stixx
15% korting
SmartGames IQ Digits
SmartGames IQ Digits
15% korting

SmartGames

Smartgames maakt al ruim 25 jaar speelgoed, en het is hun missie om inspirerend & educatief speelgoed te bedenken, maken en produceren. Smartgames is met trots de eigenaar van drie speelgoedmerken, waaronder SmartGames natuurlijk, Geosmart en SmartMax. 

SmartGames zijn super-leuke, logische denkspellen voor één speler. Elk spel heeft een uniek & innovatief spelmechanisme geschikt voor jong én oud. We hebben houten of plastic versies, en onze spellen zijn beschikbaar in travel, compact & classic edities. Geosmart is magnetisch constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar, en SmartMax is kleurrijk en veilig magnetisch constructiespeelgoed voor jonge kinderen. 

SmartGames IQ Puzzler Pro

Puzzel de oplossingen uit van het Smartgames Spel IQ Puzzler Pro. Laat je hersenen kraken met de SmartGames IQ Puzzler Pro Pak het opdrachtenboekje, kies een van de 120 opdrachten en leg de speelstukken neer zoals aangegeven. Die stukken mag je niet meer verplaatsen. Probeer nu de puzzel compleet te maken met de overige puzzelstukken.

SmartGames IQ-Fit Reiseditie

Hou je hersens fit met de SmartGames IQ-Fit Reiseditie. Leg de 3D-puzzelstukken op het spelbord zodat een 2D-afbeelding ontstaat zonder gaten. Een superleuk denkspel met 120 opdrachten waarbij je “diep” moet nadenken om de oplossing te vinden.

SmartGames IQ Six Pro

120 opdrachten in 3 verschillende spelvarianten, met 2D- en 3D-opdrachten! Vul de bovenkant met de zeshoekige puzzelstukken, bouw er driehoekige piramides, of zie kleurrijke vlinders verschijnen bij de opdrachten aan de onderkant van het speelbord. 

SmartGames kopen op Plein

Op zoek naar de SmartGames IQ Puzzler Pro, SmartGames IQ-Fit Reiseditie of de SmartGames IQ Six Pro? Bij Plein vind je altijd de beste SmartGames acties en de hoogste korting op jouw favoriete SmartGames producten en thema’s. Ontdek nu het complete assortiment en bestel SmartGames voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs