Snuffle

Laat jouw hond genieten van het heerlijke hondenbier en de smakelijke hondenfrietjes van Snuffle. Het bier is een verfrissende dorstlesser en de patatjes zijn een knapperige én gezonde snack voor jouw trouwe viervoeter.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Snuffle Honden Popcorn
Snuffle Honden Popcorn
40 gr
(0)
Morgen in huis
6% korting
1,75 (adviesprijs) 1,65
Bekijk product: Snuffle Honden Popcorn
Snuffle Hondenbier Kip Blikje
Snuffle Hondenbier Kip Blikje
250 ml
(0)
Morgen in huis
2,05
Bekijk product: Snuffle Hondenbier Kip Blikje
Snuffle Hondenbier Original Blikje
Snuffle Hondenbier Original Blikje
250 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
5% korting
2,05 (adviesprijs) 1,95
Bekijk product: Snuffle Hondenbier Original Blikje

Snuffle

Snuffle is opgericht door een paar Belgische vrienden die na een jachtoefening in de Belgische Alpen gezamelijk een biertje dronken. Omdat de meegenomen hond geen normaal bier mocht, kwamen ze op het idee voor een speciaal hondenbiertje. In 2009 was het Snuffle hondenbier een feit. Dit bier is natuurlijk geen écht bier. Het hondenbier bevat geen alcohol en is niet sprankelend.

Snuffle hondenbier

Snuffle hondenbier is een verfrissend drankje voor jouw trouwe viervoeter. Het hondenbier is verkrijgbaar in de smaken rund-kip en kip. Het bier gemaakt van kippenvlees, mout- en gerstextracten en is een streling voor de smaakpapillen. Het hondenbier bevat uiteraard geen alcohol en bruist niet is hiermee een lekkere en verantwoorde traktatie voor jouw hond. Serveer het bier op kamertemperatuur, en niet koud zodat je hond geen buikpijn krijgt.

Snuffle hondenfrietjes

Snuffle Dog Fries zijn een heerlijke en gezonde traktatie voor jouw hond. Het Snuffle hondenbier was zo'n groot succes dat de makers met het idee kwamen van hondenfrietjes. De frietjes bestaan volledig uit aardappelen en maïs, ze zijn niet gefrituurd en bevatten geen kleurstoffen, aroma's, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Ook fijn: de frietjes bevatten slechts 0,8% vet en de zak is hersluitbaar waardoor de patatjes ook na een paar dagen nog overheerlijk zijn.

Snuffle hondenbier en -frietjes kopen op Plein

Op Plein vind je het heerlijke hondenbier en de smakelijke hondenfrietjes van Snuffle. Ontdek nu het complete assortiment en bestel voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis!