SnuggleSafe * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Resultaten 1 t/m 1 van 1

SnuggleSafe Heatpad
SnuggleSafe Heatpad
21 cm
Morgen in huis 10% korting

SnuggleSafe

SnuggleSafe heeft een aantal handige producten voor je hond, kat en knaagdier. Zo heeft SnuggleSafe een heatpad ontwikkelt. Als je deze heatpad in de magnetron doet blijft hij wel tot tien uur lekker warm. Dit is ideaal voor buiten in een hok of kooi om je konijn, cavia, kat of hond op te warmen. Ook voor herstellende dieren is dit erg fijn, zo krijgt je huisdier iets meer comfort. De heatpad is bovendien bestand tegen knagen en krabben en daarnaast niet gemaakt van giftig materiaal. Bij de heatpad kan je ook nog een bijpassende fleecehoes kopen. Hierdoor zal je heatpad extra zacht aanvoelen voor je favoriete huisdier.  

Naast de populaire heatpad heeft SnuggleSafe nog een populair product, namelijk de microvezel handdoek. Deze hondenhanddoek neemt gemakkelijk het water op uit de hond zijn vacht: tot wel vier keer zoveel als een normale handdoek. Met deze hondenhanddoek droog je je hond erg gemakkelijk af, bijvoorbeeld na een regenbui, zwempartij of na het wassen van je hond.

SnuggleSafe kopen

SnuggleSafe koop je eenvoudig, snel en veilig online bij Plein. Wij verkopen het complete SnuggleSafe assortiment waardoor jouw huisdier kan genieten van de comfort van de SnuggleSafe producten. Ontdek nu alle SnuggleSafe producten en bestel direct online. Fijn geregeld: bestel op werkdagen en je hebt je bestelling de volgende dag al in huis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs