toon categorieën & filters

Sperti

Last van aambeien? Sperti verhelpt jeuk, pijn of irritatie rond de anus door aambeien. Sperti is de nummer 1 van Nederland bij aambeien en een vertrouwde oplossing. Sperti werkt verzachtend en verkoelend.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Sperti Zalf Wyeth
Sperti Zalf Wyeth
50 gr
(1)
Donderdag in huis
12,45
Bekijk product: Sperti Zalf Wyeth
Sperti Zalf Wyeth
Sperti Zalf Wyeth
25 gr
(0)
Donderdag in huis
8,15
Bekijk product: Sperti Zalf Wyeth
Sperti Cooling Gel Wyeth
Sperti Cooling Gel Wyeth
25 gr
(0)
Donderdag in huis
7,99
Bekijk product: Sperti Cooling Gel Wyeth

Sperti

Sperti is een product dat aambeien verhelpt door het verzachten en verkoelen van de vervelende plekken. Heel veel mensn hebben wel eens last van aambeien maar wat is een aambei nou precies? Zwellichaampjes zijn bloedvaatjes die helpen de kringspier goed te sluiten. Wanneer er teveel druk op de zwellichaampjes komt te staan, gaan ze zakken waardoor we spreken van aambeien, en dit kan een vervelend gevoel geven.

Je kan twee soorten aambeien hebben. De inwendige, deze zitten aan de binnenkant van de anus. Daarnaast heb je ook nog de uitwendige aambeien. Dit zijn roodblauwe doorschijnende knobbeltjes die voorkomen onder de huid rond de anus. De producten van Sperti verlichten de symptomen van aambeien.

Sperti online kopen

Gebruik nu de Sperti producten om ervoor te zorgen dat je minder last hebt van aambeien. Ze verlichten de pijn en de jeuk, de aambeien zullen eerder verwijnen. Het complete assortiment van Sperti bestel je gemakkelijk, snel en veilig bij Plein. Altijd snel in huis en netjes en discreet bij je thuisgeleverd. Ontdek ook het gemak van Plein en bestel nu direct online.