Sperti * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Last van aambeien? Sperti verhelpt jeuk, pijn of irritatie rond de anus door aambeien. Sperti is de nummer 1 van Nederland bij aambeien en een vertrouwde oplossing. Sperti werkt verzachtend en verkoelend.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Sperti Preparation H Aambeienzalf
Sperti Preparation H Aambeienzalf
25 gr
Maandag in huis
Sperti Preparation H Aambeienzalf
Sperti Preparation H Aambeienzalf
50 gr
Maandag in huis
Sperti Preparation H
Sperti Preparation H
12 stuks
Tijdelijk uitverkocht

Sperti

Sperti is een product dat aambeien verhelpt door het verzachten en verkoelen van de vervelende plekken. Wist je dat 30% van de Nederlanders weleens last heeft van aambeien? Niets dus om je voor te schamen. Al kan het wel vervelend zijn als je hierdoor last hebt van jeuk, pijn of irritatie rond de anus. Gelukkig is er Sperti.

Wat zijn aambeien?

Heel veel mensen hebben wel eens last van aambeien maar wat is een aambei nou precies? Zwellichaampjes zijn bloedvaatjes die helpen de kringspier goed te sluiten. Wanneer er teveel druk op de zwellichaampjes komt te staan, gaan ze zakken waardoor we spreken van aambeien, en dit kan een vervelend gevoel geven.

Je kan twee soorten aambeien hebben. De inwendige, deze zitten aan de binnenkant van de anus. Daarnaast heb je ook nog de uitwendige aambeien. Dit zijn roodblauwe doorschijnende knobbeltjes die voorkomen onder de huid rond de anus. De producten van Sperti verlichten de symptomen van aambeien.

Sperti Zalf

Last van aambeien? Sperti zalf is de nr. 1 van Nederland en helpt bij symptomen en klachten die je kunt krijgen als je last hebt van aambeien. Denk hierbij aan:

  • Jeuk, pijn of irritatie rond de anus
  • Branderig gevoel bij het ontlasten
  • Moeilijke stoelgang
  • Een bultje aan de wand van de anus
  • Bloed of vocht verlies tijdens of na de stoelgang

Sperti zalf helpt bij het verlichten van de klachten. Breng Sperti aambeienzalf 's morgens en 's avonds na elke stoelgang aan op en rond de anus. Sperti aambeienzalf (geneesmiddel) heeft een verzachtend en verkoelend effect op de gevoelige huid van de anus. Je kunt verlichting merken van de jeuk, de pijn of het branderige gevoel. De zalf is geschikt voor zowel uitwendige als inwendige aambeien.

Sperti Cooling gel

Sperti Cooling Gel is speciaal voor de verzorging van de gevoelige, rode huid. Sperti heeft een verzachtende, verkoelende en hydraterende invloed en is ideaal voor gebruik rond de dunne huid van de anus.

Sperti Cooling Gel is een gezondheidsproduct en bevat 50% Hamamelis water. Breng de Sperti Cooling Gel 2x per dag aan ('s ochtends en 's avonds) op de te verzorgen plek en verspreid de gel op de juiste locatie. Voor een verzachtend en verkoelend effect.

Sperti kopen op Plein

Sperti Zalf en Cooling Gel verlichten de klachten veroorzaakt door aambeien. Het complete assortiment van Sperti bestel je gemakkelijk, snel en veilig bij Plein. Altijd snel in huis en netjes en discreet bij je thuisgeleverd. Ontdek ook het gemak van Plein en bestel nu direct online.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs