Sperti

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Sperti

Sperti is een product dat Aambeien verhelpt door het verzachten en verkoelen van de vervelende plekken. Heel veel mesnen hebben wel eens last van aambeien maar wat is een aambei nou precies. Zwellichaampjes zijn bloedvaatjes die helpen de kringspier goed te sluiten. Wanneer er teveel druk op de zwellichaampjes komt te staan gaan ze zakken waardoor we spreken van aambeien, en dit kan een vervelend gevoel geven.

Je kan twee soorten aambeien hebben. De inwendige, deze zitten aan de binnenkant van de anus. Daarnaast heb je ook nog de uitwendige aambeien. Dit zijn roodblauwe doorschijnende knobbeltjes die voorkomenen onder de huid rond de anus.

De producten van Sperti zorgen ervoor dat er een verlichting van de symptomen is.

Sperti online kopen

Gebruik nu de Sperti producten om ervoor te zorgen dat je minder last hebt van aambeien. Ze verlichten de pijn en de jeuk, de aambeien zullen eerder verwijnen. Het complete assortiment van Sperti bestel je gemakkelijk, snel en veilig bij Plein. Altijd snel in huis en netjes bij je thuisgeleverd. Ontdek ook het gemak van Plein en bestel nu direct online. 

|