Squiz

Herbruikbare knijpzakjes voor je kindje koop je van Squiz. In plaats van eten uit potjes kun je het zelf gemaakte eten gemakkelijk en milieubewust verpakken. Wel zo fijn dat je weet wat je kindje te eten krijgt. Bestel Squiz bij Plein!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Squiz Set Van Silicone Tops
Squiz Set Van Silicone Tops
2 stuks
(0)
Maandag in huis
20% korting
9,99 (adviesprijs) 8,03
Bekijk product: Squiz Set Van Silicone Tops

Squiz

Squiz staat bekend om haar herbruikbare knijpzakjes voor kindjes. In plaats van eten uit potjes kun je het zelf gemaakte eten gemakkelijk en milieubewust verpakken. Wel zo fijn dat je precies weet wat je kindje te eten krijgt. Je vult de knijpzakjes via de grote zipper opening aan de onderkant en bewaart ze in de koelkast of vriezer, handig wanneer grotere hoeveelheden eten bereid zijn. Door de dubbele zipper sluiting blijven de zakjes goed dicht en is er geen risico op lekken. 

Je maakt de Squiz zakjes snel en makkelijk schoon onder de kraan of in de vaatwasser. De knijpzakjes zijn met verschillende vrolijke dierenprintjes verkrijgbaar en je kunt ze gemiddeld 50 keer hergebruiken.

Squiz knijpzakjes kopen op Babyplein.nl

Op zoek naar handige knijpzakjes om groente en fruit in te bewaren? Ontdek nu Squiz. Eenvoudig online te bestellen bij Babyplein. Altijd de beste prijs en snel in huis. Ontdek nu Squiz en koop direct online op Babyplein.nl.