Starks * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Stark’s is een echt heritage merk. In 1830 ontwikkelde apotheker Cornelis Elias Stark voor het eerst het recept voor tandpasta in de vorm van tabletten en bracht het op de markt.
Lees meer

Stark's

Stark’s is terug van weggeweest! Het premium mondverzorgingsmerk uit 1830, dat werd ontwikkeld door apotheker Cornelis Elias Stark en op de markt werd gebracht door een van de eerste tandartsen van Nederland, is nieuw leven ingeblazen. Maar natuurlijk wel aangepast naar de moderne standaarden. Tandpasta tabletten in plaats van poeder voor extra gemak, een vernieuwd recept en een opgefrist uiterlijk, maar nog steeds zónder vulmiddelen, chemicaliën, allergenen en kleurstoffen of plastic tubes. 100% natuurlijk, 100% duurzaam.

Stark's originals

Stark’s originals worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die actief zorgen voor een goede mondhygiëne en tandbederf tegengaan. Poets je twee keer per dag met de minty tabletten, dan ben je altijd verzekerd van een frisse adem, sterke tanden en een stralende witte lach! Iedere Stark’s verpakking bevat 65 minty tandpasta tabletten, waarmee je even lang doet als een tube reguliere tandpasta.

Voordelen Stark's tandpasta tabletten

  • Verwijdert en voorkomt vlekken en tandsteen.
  • Voorkomt gaatjes.
  • Herstelt tandglazuur.

Stark's tandpasta kopen op Plein

Op Plein vind je de fijne tandpasta tabletten van Stark's. Voor een gezonde en stralend gebit. Ontdek nu jouw favoriete Stark's verzorgingsproduct en bestel direct veilig en vertrouwd online bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs