Steevia

Steevia is een merk dat zich richt op het aanbieden van natuurlijke zoetstoffen die zijn gemaakt van de Stevia-plant. Het productaanbod van Steevia omvat verschillende soorten zoetstoffen, waaronder poeders, vloeistoffen en tabletten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Steevia  stuksevia Tablet Dispenser
Steevia stuksevia Tablet Dispenser
125 tabletten
0
3x Steevia  stuksevia Tablet Dispenser
3x Steevia stuksevia Tablet Dispenser
125 tabletten
0

Steevia

Steevia is een merk dat zich richt op het aanbieden van natuurlijke zoetstoffen die zijn gemaakt van de Stevia-plant. Het productaanbod van Steevia omvat verschillende soorten zoetstoffen, waaronder poeders, vloeistoffen en tabletten. Deze zoetstoffen zijn geschikt voor gebruik in verschillende soorten voedsel en dranken, zoals koffie, thee, smoothies, yoghurt en gebak. De belangrijkste voordelen van Steevia zijn dat het een natuurlijke zoetstof is die geen calorieën bevat en geen invloed heeft op de bloedsuikerspiegel. Dit maakt het een gezond alternatief voor suiker en kunstmatige zoetstoffen. Bovendien heeft Steevia een zoete smaak die vergelijkbaar is met suiker, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die willen genieten van zoete smaken zonder de negatieve effecten van suiker. Steevia is ook een duurzaam merk dat zich inzet voor het behoud van het milieu. De Stevia-plant is een hernieuwbare bron die minder water en land nodig heeft dan suikerriet of maïs, wat betekent dat het minder impact heeft op het milieu. Al met al is Steevia een merk dat zich richt op het bieden van gezonde en duurzame zoetstoffen die geschikt zijn voor een breed scala aan voedsel en dranken. De natuurlijke en calorievrije eigenschappen van Steevia maken het een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een gezond alternatief voor suiker en kunstmatige zoetstoffen.

Steevia kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Steevia? Bij Plein vind je altijd de beste Steevia acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Steevia voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.