Suitical

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Suitical

Honden mogen na een operatie niet aan de wond likken, dit verstoort namelijk het helingsproces. Vaak wordt dit opgelost door een kraag rondom de nek. Deze kraag veroorzaakt vaak stress, angst en onzekerheid bij de hond. Daarom komt Suitical met deRecovery Suit. Door dit pak kan je hond niet meer bij de wond komen. De pasvorm van de pakken is van groot belang. De pakken zijn in verschillende maten verkrijgbaar, dus voor elke hond is er de juiste pasvorm.

Recovery Suit hond

De Rescovery Suits van Suitical zorgen ervoor dat je hond niet meer bij de wond kan komen zodat deze zo goed mogelijk heelt. Het pak zit niet strak om de buik dus er kan voldoende lucht bij de wond komen en blijft de wond droog. De Recovery Suit is aan de binnenkant lichtblauw waardoor je kan controleren of de wond vocht achterlaat. Mocht dit inderdaad zo zijn, dan kan je een inlegkruisje in de binnenzijde van het pak aanbrengen. Vaak moet een hond geschoren worden voor de operatie. Het gevolg hiervan is dat zij het dan vaak koud hebben, de Recovery Suit houdt dit tegen. Daarnaast is de Recovery Suit ook te gebruiken als je hond lijdt aan huidziekten. Door de bescherming van het pak zal je hond zijn huid niet meer kunnen verwonden door openkrabben of bijten.

Suitical kopen

Suitical producten koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. De Recovery Suits zijn bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de Recovery Suits van Suitical? Neem dan gerust contact met ons op. Onze huisdierspecialisten helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 088 8000 200 of via klantenservice@plein.nl.

|