Summer Waves * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Neem een verfrissende duik in de zwembaden van Summer Waves. De perfecte oplossing voor een warme zomerdag. Verkrijgbaar in diverse designs en afmetingen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Summer Waves Zwembaden Familie Deluxe 2-Rings
Summer Waves Zwembaden Familie Deluxe 2-Rings
262 x 175 cm
Maandag in huis 15% korting
Summer Waves Zwembaden 3-rings
Summer Waves Zwembaden 3-rings
114 x 25 cm
Maandag in huis 28% korting

Summer Waves  

Summer Waves maakt deel uit van de Polygroup bedrijven, die wereldwijde marktleiders in de productie van kunstmatige kerstbomen, bovengrondse zwembaden en opblaasbaar zomerspeelgoed. Hun belangrijkste doel is om de hoogste kwaliteit, meest comfortabele en probleemloze producten te leveren die het leven van de klanten plezierig maken. Om dit te bereiken gebruiken ze de nieuwste technologie en materialen van de hoogste kwaliteit. 

Summer Waves Zwembaden Familie Deluxe 2-Rings

Wil jij heerlijk afkoelen op warme dagen? Familie Zwembad Deluxe 2-Rings is de ideale opblaasbare familie zwembad van Summer Waves! Het bad heeft een rechthoekige vorm, is opblaasbaar en bevat twee ringen.

Summer Waves Zwembaden 3-rings

Op zoek naar een vrolijk en fijn zwembad dat perfect geschikt is voor je kinderen? Het Summer Waves Zwembad met 3 ringen is dan perfect! Het zwembad heeft een afmeting van 114 x 25 cm en is een kleurrijke toevoeging aan je tuin of balkon. 

Summer Waves kopen op Plein

Op zoek naar de Summer Waves Zwembaden Familie Deluxe 2-Rings of de Summer Waves Zwembaden 3-rings? Bij Plein vind je altijd de beste Summer Waves acties en de hoogste korting op jouw favoriete Summer Waves zwembaden. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Summer Waves voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs