Sunil

Sunil probeert wassen leuker te maken voor iedereen. De producten zijn daarom makkelijk in gebruik en hebben een heerlijke geur. Je ontdekt jouw favoriete geur online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Sunil: verrukkelijke geur, verrassend laag geprijst

Daarnaast zorgt de fleurige verpakking altijd voor een glimlach. Natuurlijk wassen de producten van Sunil goed schoon. Ontdek de verschillende heerlijke geuren van Sunil.

Sunil klein en krachtig/vloeibaar wasmiddel

De Sunil producten kunnen gebruikt worden voor zowel de witte als gekleurde was. Zo heb je geen gedoe meer met verschillende flessen, terwijl je nooit de verkeerde fles kan pakken. De klein en krachtig formule zorgt voor een langdurige frisse geur. Ook is het extra geconcentreerd, waardoor je minder hoeft te gebruiken. Het enige waar je nog uit moet kiezen is één van de drie heerlijke geuren.

De vloeibare wasmiddelen van Sunil zijn ook te verkrijgen in de heerlijke geuren. Ook deze zijn weer verrassend laag geprijst. 

Sunil waspoeder

Ook het Sunil waspoeder kan gebruikt worden voor zowel gekleurde als witte was. Dit scheelt weer bij het kopen van de wasmiddelen. Ook het waspoeder is beschikbaar in drie heerlijke geuren. Zo ruikt je was altijd schoon en fris. Het extra geconcentreerde waspoeder zorgt voor minder verbruik, waardoor het beter is voor het milieu. 

Sunil kopen

Sunil staat dus bekend om de heerlijke geur en perfecte kwaliteit. Daarnaast zijn al de wasmiddelen van Sunil altijd verrassend laag geprijsd. Het complete assortiment van Sunil is verkrijgbaar bij Plein. Zo hoef je niet meer te sjouwen met al die zware wasmiddelen.

|