Sweetcare * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Kwalitatief hoofwaardige verzorgingsproducten? Ontdek nu SweetCare met producten als luiers, doekjes, wattenproducten, handgel en dameshygiëne. Sweetcare bestel je eenvoudig online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Sweetcare Baby Wegwerpwashand
Sweetcare Baby Wegwerpwashand
10 stuks
Morgen in huis
Sweetcare Baby Doekjes
Sweetcare Baby Doekjes
72 stuks
Morgen in huis

SweetCare

SweetCare staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeftes van de klant zijn hierdoor producten als luiers, doekjes, wattenproducten, handgel en dameshygiëne ontstaan.

Maak kennis met de ultradunne luiers van SweetCare

SweetCare gebruikt een unieke, gepatenteerde techniek waarbij de conventionele wattenvulling in de luier overbodig is. De binnenzijde van de luier is namelijk voorzien van een structuur van kleine vierkantjes met alleen SAP-korrels en minuscule kanaaltjes. De SweetCare ultradunne luier is hierdoor maar liefst 40% dunner dan alle andere gangbare luiers in de markt. Dit betekent voor baby’s meer bewegingsvrijheid en comfort dan ooit. De luiers zijn een slimme oplossing waardoor de babyplas optimaal wordt geabsorbeerd. Wel zo fijn voor de ouders dat lekkende luiers nu tot het verleden behoren!

SweetCare kopen op Babyplein.nl

Kwalitatief hoofwaardige verzorgingsproducten? Ontdek nu SweetCare. Eenvoudig online te bestellen bij Plein. Altijd snel in huis. Ontdek nu SweetCare en koop direct online op Babyplein.nl.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs