Kies je cadeau!  Vanaf 40,- besteding krijg je een feestelijk cadeau van Plein. Nieuwsgierig? Bekijk snel de cadeaus

Synovium

Synovium

De voedingssupplementen van Synovium zijn speciaal ontwikkeld voor sportpaarden. De kwalitatieve, hoogwaardige Synovium voedingssupplementen zorgen ervoor dat sportpaarden hun doelen kunnen bereiken. Alle voedingssupplementen zijn ontstaan na tientallen jaren van wetenschap over voeding bij sportpaarden. De voedingssupplementen voldoen aan hoge eisen voor voeding en energiebehoeften van sportpaarden.

Uitvoerig getest

Alle voedingssupplementen zijn uitgebreid getest en zijn gebaseerd op de laatste noviteiten in de wetenschap. De supplementen zijn getest in het laboratorium en later in de verschillende disciplines van de paardensport. In de rensport waar vooral gezondheid, fitheid, snelheid en uithoudingsvermogen voorop staan. Maar daarnaast ook in de spring-, dressuur- IJslander-en eventingsport waar het vooral draait om kracht en souplesse.

Gebruik door experts

Synovium wordt daarnaast ook gebruikt door dierenartsen. Met de Synovium supplementen worden goede resultaten behaald. Fokkers, opfokkers en voornamelijk sport- en handelsstallen vinden het merk Synovium onmisbaar in hun bedrijfsmanagement en in de voedingsbehoefte van de paarden. Top-sportpaarden die op internationale concoursen tot aan grand prix en op Olympisch niveau presteren, worden ondersteund door deze voedingssupplementen en bereiken schitterende resultaten.

Synovium voor je paard online kopen

Synovium voedingssupplementen voor je paard online bestellen? Het assortiment van Synovium bestel je eenvoudig, snel en veilig bij Plein. Op Plein.nl vind je overzichtelijk de producten van Synovium bij elkaar, zodat je snel je bestelling kunt plaatsen. Dan worden de producten eenvoudig bij je thuisbezorgd.

|