Tanita

Wil je naast je gewicht ook nauwkeurig je vetpercentage, BMI, vochtpercentage en botmassa meten? Maak kennis met Tanita weegschalen, voor een complete lichaamsanalyse. Ontdek de weegschalen en bestel jouw Tanita weegschaal bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Tanita weegschalen

Maak kennis met Tanita. Dit Japanse merk is sinds 1992 gespecialiseerd in weegschalen die, naast het wegen van je gewicht, ook een complete lichaamsanalyse uitvoeren. Tanita weegschalen zijn van de allerhoogste kwaliteit en worden door veel sporters, diëtisten en voedingsdeskundigen gebruikt. Maar ook consumenten hebben baat bij de nauwkeurige lichaamsanalyse van de Tanita weegschalen.

Tanita is de uitvinder van de zogenaamde BIA technologie. Hierbij wordt een zwak stroomsignaal door het lichaam gezonden, waardoor verschillende lichaamsvariabelen gemeten kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan het meten van spiermassa, vetmassa, botmassa, BMI , hydratatieniveau en meer.

Tanita levert diverse soorten weegschalen. De weegschalen die je vind bij Plein zijn de zogenaamde Body-composition weegschalen. Deze weegschalen meten onder meer je gewicht, het vetpercentage, vochtpercentage en botmassa. Door de nauwkeurige meetwaarden is Tanita ontzettend betrouwbaar. Daarnaast zijn de weegschalen gebruiksvriendelijk en hierdoor voor iedereen toegankelijk. Absolute bestsellers zijn de Tanita BC-601 en Tanita BC-545N.

Voor de beste resultaten adviseert Tanita om elke dag op hetzelfde tijdstip en onder dezelfde omstandigheden te wegen. Het liefst in de vroege avond, voor het avondeten. Dit omdat dan je hydratieniveau het meest stabiel is.

Tanita weegschaal kopen

Tanita weegschaal kopen? Op Plein.nl vind je een breed assortiment met Tanita weegschalen. Ontdek nu jouw meest ideale weegschaal en bestel Tanita nu online. Snel geleverd en altijd gratis verzonden.

|