Teekweg

Met Teekweg verwijder je op een gemakkelijke en veilige manier een teek. Teekweg is te gebruiken voor mensen maar ook voor dieren. Extra fijn: Teekweg bereikt ook de moeilijkste plekjes zoals bijvoorbeeld knieholten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Teekweg Ticked Off Tekenlepelkweg
Teekweg Ticked Off Tekenlepelkweg
(0)
Tijdelijk uitverkocht
6,30
Bekijk product: Teekweg Ticked Off Tekenlepelkweg

Teekweg

Teekweg is gemakkelijk te gebruiken voor het veilig verwijderen van gevaarlijke teken. Het gebruik van Teekweg zorgt voor het verwijderen van teken zonder menselijk contact en dus vermindert de risico's en kans op ziektes. Teekweg verwijdert ook kruipende en vastzittende teken op gemakkelijke en moeilijk te bereiken plekken. Ten slotte is Teekweg wetenschappelijk bewezen door onafhankelijke universiteit laboratoria. 

Wat zijn teken?

Teken zijn kleine insecten die voorkomen in de natuur. Van een tekenbeet wordt een mens niet ziek. Het probleem is dat teken een drager kunnen zijn van een serieuze ziekte die voor mensen ernstig zijn. In Europa worden mensen besmet door de Lyme bacterie door de teek. Meer dan 20% van de teken is besmet met een overdraagbare ziekte. 

Het is altijd van groot belang dat je jezelf na het lopen in bossen, duinen, heide gebieden, beschutte weilanden, tuinen en parken en wellicht in je eigen tuin controleert. Teken leven op de grond tussen bladeren, struikgewas of gras wachtende op een gastheer. 

Teekweg koop je op Plein

Op Plein vind je de meest veilige en gemakkelijke manier om teken te verwijderen. Teekweg is te gebruiken op mensen en dieren en voorkomt besmetting. Teekweg koop je op Plein. Altijd en snel in huis!