Thermoval

De digitale thermometers van Thermoval zorgen voor een betrouwbare meting van de lichaamstemperatuur. Snel en veilig in gebruik. Thermoval heeft thermometers speciaal voor de allerkleinsten en voor volwassenen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Thermoval Rapid Thermometer 10 Seconden
Thermoval Rapid Thermometer 10 Seconden
(0)
Morgen in huis
10% korting
8,99 (adviesprijs) 8,07
Bekijk product: Thermoval Rapid Thermometer 10 Seconden
Thermoval Kids Flex Thermometer 10 Seconden
Thermoval Kids Flex Thermometer 10 Seconden
(1)
Morgen in huis
10,85
Bekijk product: Thermoval Kids Flex Thermometer 10 Seconden
Thermoval Digitale Koortsthermometer Standaard
Thermoval Digitale Koortsthermometer Standaard
(1)
Morgen in huis
6,72
Bekijk product: Thermoval Digitale Koortsthermometer Standaard

Thermoval

Met Thermoval heb je een betrouwbare zelfdiagnose. Ideaal voor mensen die grip willen krijgen en houden op hun gezondheid. Wil je preventief je gezondheid monitoren, je voorbereiden op een doktersbezoek of ben je onzeker over je gezondheid of ervaar je klachten? Thermoval geeft je snel een betrouwbaar antwoord.

Thermoval thermometer

De thermometers van Thermoval zorgen voor een betrouwbare zelfdiagnose. Met behulp van de thermometers van Thermoval heb je namelijk direct antwoord op belangrijke vragen over jouw gezondheid. Met een Thermoval thermometer test je jezelf vanaf huis, in je eigen vertrouwde omgeving met een snel en betrouwbaar resultaat.

Thermoval kopen op Plein

Op Plein vind je de thermometers van Thermoval. Van de speciale thermometers voor baby's en de allerkleinsten tot een thermometer voor volwassenen. Altijd snel bij je thuis bezorgd. Bestel nu veilig online bij Plein.