Tic tac

Tic Tac is een tijdloze verfrisser die verkrijgbaar is in verschillende smaken. Je ontdekt ze online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

18x Tic tac Mint
Multipack
18x
18x Tic tac Mint
18 gram
(0)
Donderdag in huis
20,85
Bekijk product: 18x Tic tac Mint
3x Tic tac Mint
Multipack
3x
3x Tic tac Mint
18 gram
(0)
Donderdag in huis
3,48
Bekijk product: 3x Tic tac Mint
6x Tic tac Mint
Multipack
6x
6x Tic tac Mint
18 gram
(0)
Donderdag in huis
6,95
Bekijk product: 6x Tic tac Mint
Tic tac Mint
Tic tac Mint
18 gram
(0)
Donderdag in huis
1,17
Bekijk product: Tic tac Mint

Tic Tac

Tic Tac is een klein snoepje met een harde buitenkant. De snoepjes zijn in veel varianten te verkrijgen met orange en mint als basis. Tic Tac zit in een handig doosje dat je overal mee naartoe kunt nemen. Tic Tac is de ideale mondverfrisser die je altijd handig meeneemt. Groot voordeel: je zal nergens meer een slechte adem hebben. En door de grote familiepakken kun je er ook nog eens extra lang mee doen!

Wist je dat de naam Tic Tac verwijst naar het openen en sluiten van het doosje?

Tic Tac bestellen

De lekkere en frisse snoepjes van Tic Tac vind je bij Plein. Wil je een klein, lekker snoepje hebben die je snel van een slechte adem afhelpt? Bestel dan Tic Tac snel, gemakkelijk en veilig online op Plein.nl. Wij zorgen ervoor dat je jouw favoriete smaak zo snel mogelijk thuis krijgt bezorgd. 

Tic Tac aanbieding

Tic Tac koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. De Tic Tac snoepjes zijn bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Ontdek nu onze meest recente aanbiedingen en bestel Tic Tac online op Plein.nl.