Tick Off

De producten van Tick Off voorkomen en bestrijden vlooien en teken bij jouw hond. Tick Off is gemakkelijk in gebruik en zeer effectief. Het is van groot belang dat je je hond goed tegen vlooien en teken beschermd.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Tick Off Anti Vlooien en Teken Halsband Hond vanaf 25 kg
Tick Off Anti Vlooien en Teken Halsband Hond vanaf 25 kg
Morgen in huis 15% korting
Tick Off Anti Vlooien en Teken Halsband Hond tot 25 kg
Tick Off Anti Vlooien en Teken Halsband Hond tot 25 kg
Morgen in huis 19% korting

Tick Off

Tick Off is een onderdeel van Emax Nederland. Tick Off specialiseert zich in het voorkomen en bestrijden van vlooien en teken bij honden.

Teken en vlooien zijn geen pretje voor je hond. Het is belangrijk dat je goed weet wat teken en vlooien zijn zodat je je hond goed kan beschermen tegen teken. Tick Off helpt je bij het bestrijden en voorkomen van deze vervelende beestjes bij jouw lieve viervoeter. Tick Off heeft diverse producten die gemakkelijk in gebruik en zeer effectief zijn.

Tick Off Combispray

Bescherm jouw hond met de Combispray van Tick Off. Binnen een uur is jouw hond beschermd tegen teken en vlooien. De spray bevat een insecten groeiremmer die ervoor zorgt dat jouw hond tot 4 weken beschermd is tegen teken en tot 30 dagen tegen vlooien. Tenslotte is jouw hond met de Tick Off Combispray tot wel 10 weken beschermd tegen vlooieneieren en vlooienlarven. 

Tick Off Wash Away Shampoo

De naam zegt het al. Deze shampoo van Tick Off is net als reguliere shampoo gemakkelijk te gebruiken bij jouw hond en dood direct alle teken en vlooien bij alle honden ouder dan drie maanden. Door de korte beschermingsperiode kan de shampoo na twee weken herhaald worden. 

Tick Off kopen op Plein

Op Plein vind je het complete assortiment van Tick Off. De producten van Tick Off voorkomen en bestrijden vlooien en teken bij jouw lieve viervoeter. Tick Off koop je op Plein. Altijd snel in huis!