Tools-2-Groom

Tools-2-Groom zet zich in voor hoogwaardige en professionele verzorgingsproducten voor huisdieren. Het assortiment bestaat uit de beste kwaliteit effileerscharen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Tools-2-Groom Effileerschaar  Enkelzijdig
Tools-2-Groom Effileerschaar Enkelzijdig
15 cm
1
Morgen in huis 17% korting
Tools-2-Groom Effileerschaar  Dubbelzijdig
Tools-2-Groom Effileerschaar Dubbelzijdig
15 cm
0
Morgen in huis 20% korting

Tools-2-Groom

Tools-2-Groom is het merk dat zich inzet voor hoogwaardige en professionele verzorgingsproducten voor huisdieren. Of je nu een professionele trimmer bent of gewoon thuis je huisdier wilt verzorgen, Tools-2-Groom heeft de juiste tools voor jou.

Het assortiment bestaat uit de beste kwaliteit effileerscharen, ontworpen om de beste resultaten te bereiken bij het verzorgen van je huisdier. Alle producten zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, zodat je erop kunt vertrouwen dat ze lang meegaan en blijven presteren. Bij Tools-2-Groom zijn ze er trots op dat de producten niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook veilig zijn voor huisdieren. 

Tools-2-Groom kopen op Plein

Op Plein vind je het assortiment Effileerscharen van Tools-2-Groom. Ontdek nu de Effileerscharen van Tools-2-Groom voor jouw kat en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!