Trachitol

Last van beginnende keelpijn? Trachitol biedt snel verlichting en werkt zowel pijnstillend (door de stof lidocaïne) als ontsmettend (de stof Propyl-4-hydroxybenzoaat remt de groei van bacteriën en virussen die keelpijn veroorzaken).
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Trachitol Suikervrij
Trachitol Suikervrij
20 zuigtabletten
Morgen in huis
5,39
Bekijk product: Trachitol Suikervrij
Trachitol Suikervrij
Trachitol Suikervrij
30 zuigtabletten
6,99
Bekijk product: Trachitol Suikervrij
Trachitol-logo

Trachitol

Last van beginnende keelpijn? Trachitol biedt de oplossing. Trachitol is een snelle pijnstiller bij beginnende keelpijn. Trachitol heeft een tweevoudige werking. Trachitol bevat naast een pijnstillende stof ook een antibacteriële stof. Je bent dus niet alleen snel van de pijn af, maar ook de groei van bacteriën wordt geremd. Trachitol bevat geen suiker.

Wat is keelpijn?

Keelpijn kan een vervelend gevoel in de keel geven. Keelpijn kent meerdere oorzaken. Meestal is een ontsteking (bacterieel of viraal) de boosdoener, maar ook irritaties in de keel kunnen zorgen voor pijn. Iedereen kan er last van krijgen, omdat het erg besmettelijk is. Zodra iemand met een pijnlijke keel gaat hoesten, verspreiden er zich vochtdruppeltjes in de lucht die de ziekteverwekker bevatten. Je kunt besmet worden door het inademen van deze vochtdruppeltjes.

Trachitol bij beginnende keelpijn

Keelpijn is ontzettend vervelend. Het geeft een naar gevoel in de keel en slikken is vaak pijnlijk. De pijnstillende stof in Trachitol, lidocaïne, zorgt ervoor dat de keel plaatselijk verdoofd wordt, waardoor de pijn snel afneemt. Keelpijn kent verschillende oorzaken, waarvan een ontsteking de meest voorkomende is. Maar ook een virus (zoals een verkoudheids- of griepvirus), bacterie, irritatie van de keel door bijvoorbeeld verkeerd stemgebruik, het schrapen van de keel of een droge, verontreinigde lucht kan de oorzaak zijn van keelpijn.

Trachitol kopen op plein.nl

Heb je last van beginnende keelpijn? Trachitol koop je eenvoudig en voordelig bij Plein. Snel bij je thuis geleverd zodat je snel van je keelpijn af bent. Bestellen is makkelijk, veilig en snel en je bestelling wordt netjes en snel bij je thuisbezorgd. Bestel jouw Trachitol product nu online bij Plein.

Heb je vragen over het gebruik van Trachotol? Onze gediplomeerde drogist staat voor je klaar. Neem hiervoor contact met ons op via [email protected]. Lees daarnaast voor gebruik altijd de bijsluiter.