Trachitol

Bij last van beginnende keelpijn biedt Trachitol de oplossing. Trachitol heeft een 2-voudige werking, het bevat een pijnstillende, en een antibacteriële stof. Je bent dus snel van de pijn en de groei van bacteriën af. Bestel nu bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Trachitol

Last van beginnende keelpijn? Trachitol biedt de oplossing. Trachitol is een snelle pijnstiller bij beginnende keelpijn. Trachitol heeft een 2-voudige werking, het bevat een pijnstillende stof en ook een antibacteriële stof. Je bent dus niet alleen snel van de pijn af, maar ook de groei van bacteriën wordt geremd. Trachitol bevat geen suiker. 

Trachitol bij beginnende keelpijn

Keelpijn is ontzettend vervelend. het geeft een naar gevoel in de keel en slikken is vaak pijnlijk. De pijnstillende stof in Trachitol, lidocaïne, zorgt ervoor dat de keel plaatselijk verdoofd wordt, waardoor de pijn snel afneemt. Keelpijn kent verschillende oorzaken, waarvan een ontsteking de meest voorkomende is. Maar ook een virus (zoals een verkoudheids- of griepvirus), bacterie, irritatie van de keel door bijvoorbeeld verkeerd stemgebruik, het schrapen van de keel of een droge, verontreinigde lucht kan de oorzaak zijn van keelpijn. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Trachitol online kopen

Trachitol koop je eenvoudig en voordelig bij Plein. Snel bij je thuis geleverd zodat je snel van je keelpijn af bent. Bestellen is makkelijk, veilig en snel en je bestelling wordt netjes en snel bij je thuisbezorgd. Dat is pas fijn!

Heb je vragen over het gebruik van Trachotol? Onze gediplomeerde drogist staat voor je klaar. Neem hiervoor contact met ons op via klantenservice@plein.nl

|