Trailstone * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Met de hondenautogordels van Trailstone ga je veilig, comfortabel en zonder stress op pad met je trouwe viervoeter. Van de allerhoogste kwaliteit en geschikt voor op de achterbank (Safety Range) en in de kofferbak (Leisure Range).
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Trailstone Dog Seat Belt Small
Trailstone Dog Seat Belt Small
7
Maandag in huis 28% korting
Trailstone Dog Seat Belt Medium
Trailstone Dog Seat Belt Medium
7
Maandag in huis
Trailstone Dog Seat Belt Large
Trailstone Dog Seat Belt Large
7
Maandag in huis
Trailstone Security Connector
Trailstone Security Connector
Maandag in huis
Trailstone Dog Leash
Trailstone Dog Leash
120 cm
1
Maandag in huis
Trailstone Leash Dispenser
Trailstone Leash Dispenser
1
Maandag in huis

Trailstone autogordel hond

Ga je regelmatig op pad met je hond en de auto? Veilig vervoeren is dan essentieel. De Trailstone producten zijn speciaal ontworpen om je hond veilig mee te nemen op de achterbank of in de kofferbak van de auto. Trailstone biedt comfort, veiligheid en controle bij het in- en uitstappen, tijdens het rijden en wandelen. De producten voldoen aan de drie basiselementen:

  • Veiligheid: je hond reist op de juiste manier en veilig mee in de auto
  • Gebruiksvriendelijk: je hond gaat gemakkelijk mee op pad
  • Minder stress: je hond zit of ligt comfortabel in de auto

Trailstone hondengordel

Het assortiment van Trailstone bestaat uit twee productlijnen: de Safety en Leisure Range:

Trailstone Safety autogordel

De Trailstone autogordel voor honden is gemaakt van originele hoogwaardige autogordelband. Je hond reist comfortabel, zekerder en veiliger op de achterbank van de auto. De autogordel is gemakkelijk aan te doen en biedt voldoende bewegingsvrijheid voor je hond (zowel liggend als zittend). Verkrijgbaar in drie maten (S, M en L).

Trailstone Security Connector

Gaat je hond mee in de kofferbak? Gebruik dan, naast de Trailstone autogordel, de Security Connector. Gemaakt van originele hoogwaardige autogordelband. Deze veiligheidsverbinding houdt je hond veilig op zijn plek en voorkomt dat je hond direct uit de kofferbak springt bij het openen van de achterklep. Comfortabel, eenvoudig vast te maken en geschikt voor honden tot 35kg.

Naast producten voor in de auto heeft Trailstone twee producten die ideaal zijn voor de dagelijkse wandelingen met je hond.

Trailstone Leisure Range

Trailstone Leisure Range is een hondenriem gemaakt van originele hoogwaardige autogordelband. De hondenriem heeft een lengte van 120 en zorgt ervoor dat je hond veilig in- en uit de auto kan leiden. De Leisure Range is prettig in gebruik voor het zacht gevormde handvat en maakt wandelen met je hond nog comfortabeler.

Trailstone Leiband Dispenser

De Trailstone Leiband Dispenser is gemaakt van hoogwaardige sterke stof en heeft twee handige opbergvakjes. Ideaal voor hondenpoepzakjes, beloningssnoepjes, handreinigingsgel (max 20 ml) of tekentang.

Trailstone autogordel hond kopen op Plein

Op Plein vind je producten van Trailstone zodat je veilig en comfortabel op pad kunt met je trouwe viervoeter. Ontdek nu het complete assortiment en bestel direct de geschikte autogordel en producten voor een fijne wandeling met jouw hond bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs