Trebs

Maak kennis met Trebs. Een internationale producent op het gebied van elektronica. In het assortiment vind je ventilators en haartrimmers. Van de allerhoogste kwaliteit en gemakkelijk in gebruik.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Trebs Torenventilator 30W
Trebs Torenventilator 30W
(0)
34,95
Bekijk product: Trebs Torenventilator 30W

Trebs

Trebs is gespecialiseerd in consumentenelektronica en richt zich voornamelijk op kleine huishoudelijke producten en specifieke keukenproducten. De producten van Trebs hebben allemaal hun eigen persoonlijke touch. Het hoofdingrediënt is fun met als resultaat mooie en duurzame producten van een hoge kwaliteit. 

Trebs ventilator

Trebs heeft drie verschillende ventilatoren die je goed kunt gebruiken ter verkoeling voor in de zomer. Wanneer de warme dagen dichterbij komen, wil jij een ventilator van Trebs in huis hebben. De ventilatoren zijn gemakkelijk te monteren en te verplaatsen.

Op Plein vind je de volgende ventilatoren van Trebs:

  • Trebs Staande Ventilator 50W is een Retro-Chrome statiefventilator en is erg krachtig door zijn motor van 50 Watt. De ventilator kan je gemakkelijk overal neerzetten en heeft drie standen met verschillende luchtstroomsnelheden.
  • Trebs Tafelventilator 35W Retro-Chroom is zo goed als geruisloos en kan je makkelijk overal neerzetten. Hij koelt op drie standen en heeft een motor van 35 Watt.
  • Trebs Torenventilator 30W heeft een vermogen van 30 Watt. Met de torenventilator kan jij je woon- of werkomgeving helemaal op de temperatuur aanbrengen zoals jij dat wilt. De torenventilator is geruisloos en past door zijn stijlvolle design in elk interieur.

Trebs kopen op Plein

Op zoek naar een ventilator van Trebs? Op Plein vind je het uitgebreide assortiment met ventilators van Trebs. Ideaal voor in de zomer! Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!