Tropiclean

Tropiclean tandgel en mondwater houden het gebit sterk en de adem fris. Tropiclean shampoo verzorgen de vacht. Bestel nu Tropiclean producten voordelig online bij Plein. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Je kunt pas optimaal van je huisdier genieten als deze schoon en knuffelbaar is. Tropiclean wil gezinnen wereldwijd gelukkiger maken door huisdieren schoner en knuffelbaarder te maken. Tropiclean heeft hiervoor shampoos die je huisdier een schone en zachte vacht geven die je maar al te graag knuffelt. Knuffelen doe je als baasje alleen graag als je huisdier een beetje fris ruikt, ook uit zijn mond. Hiervoor heeft tropiclean diverse mondwaters en gebit verzorgingsproducten ontwikkeld.  

Tropiclean producten bestaan uit het beste van wat de natuur te bieden heeft. Alle Tropiclean producten bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig worden geselecteerd op hun werking. Al deze ingrediënten worden gecombineerd tot effectieve en vooral verfrissende producten. Met de natuurlijk producten van Tropiclean kunnen gezinnen wereldwijd genieten van schone en frisse huisdieren.

Tropiclean shampoo

Om de vacht van je huisdier te verzorgen heeft Tropiclean verschillende soorten shampoos en conditioners. Deze shampoos maken de vacht schoon en zorgen voor een prachtige glans. Er zijn verschillende typen shampoos beschikbaar, bijvoorbeeld shampoos voor een droge huid of om klitten te voorkomen. Hierdoor wordt je huisdier extra knuffelbaar!

Tropiclean tandgel

Ook het gebit van je hond heeft verzorging nodig, maar deze elke keer poetsen is natuurlijk veel werk. Hiervoor heeft Tropiclean een speciale schoonmaakgel ontwikkeld waarbij tandenpoetsen niet nodig is. Door deze tandgel regelmatig aan te brengen op de hoektanden worden tandplak en tandsteen bestreden. Zo houd Tropiclean het gebit schoon zonder te poetsen.

Tropiclean mondwater

Huisdieren ruiken niet altijd even fris uit hun mond. Gelukkig heeft Tropiclean een speciaal mondwater ontwikkeld. Door dit geur-, reuk- en smaakloze mondwater toe te voegen aan het drinkwater van je huisdier krijgt deze een schone en frisse adem. Wel zo fijn voor jou als baasje!

Tropiclean kopen

Hou het gebit van je hond gezond en zijn vacht stralend met de producten van Tropiclean! Op Plein.nl vind je vele producten van Tropiclean. Bestel nu Tropiclean producten online en ontvang deze snel en voordelig in huis.

Heb je vragen over Tropiclean? Onze specialisten helpen je graag verder! Neem contact met ons op via klantenservice@plein.nl of op telefoonnummer 088-8000 200. Wij zorgen dan voor een snel en passend advies voor jouw huisdier.

|