Urine Off

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Urine off iets dat werkt

Urine off is een geregistreed handelsmerk van Bio-Pro Research. Bio-Pro Research is een milieuvriendelijk bedrijf: van het productieproces tot de volledig recyclebare verpakkingen en het vervoer.

Urine off zorgt voor een schone en gezonde omgeving. Zo heeft Urine off zeer goede bestrijdingsartikelen die helpen bij het verwijderen van vlekken en geuren. Deze zijn bestemd voor de volgende huisdieren: hond, kat en knaagdier. De geur en vlekkenverwijderaars van de hond en kat zijn verkrijgbaar in een volume van 500 ml. De geur en vlekkenverwijderaar van het knaagdier heeft een volume van 118 ml.

Ben je bijvoorbeeld nieuwsgierig waar er zich urine bevind in je woonkamer dan is de Urine off Urine zoeker een goed hulpmiddel.

 

Urine off online kopen
Urine off producten koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De Urine off producten zijn op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Urine off? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.