Urine Off

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Urine Off

Urine Off heeft verschillende soorten schoonmaakmiddelen die geschikt zijn voor het verwijderen van urinevlekken en -geuren van honden, katten, knaagdieren en paarden. Urine Off is een geregistreerd handelsmerk van Bio-Pro Research, een bedrijf dat zich bezig houdt met optimale recycling. Bio-Pro Research probeert zo milieubewust te ondernemen, van het productieproces tot de verpakkingen en het vervoer. Met Urine Off heeft Bio-Pro Research een schoonmaakmiddel gecreëerd zonder chemische stoffen te gebruiken, zowel tijdens de productie als in het eindproduct. Bovendien belast Bio-Pro Research het milieu zo min mogelijk door gebruik te maken van lichtkoepels en waterzuivering.

Producten Urine Off

Urine Off is een Multi-Purpose Reiniger geschikt voor gebruik op meerdere soorten materiaal zoals tapijt, laminaat, tegels, hardhout, voegen en zelfs kleding.

Urinegeur en urinevlekken worden veroorzaakt door het urinezuurkristal. Urine Off is een combinatie van enzymen en bacterieën die ervoor zorgen dat het urinezuurkristal verwijderd wordt. Hierdoor kun je de vlekken en geuren in een handomdraai laten verdwijnen. Urine Off is verkrijgbaar als spray, als injector (waarmee je het middel gericht aan kunt brengen op bijvoorbeeld tapijt) en als vloeibare gel. Bovendien heeft Bio-Pro Research een urinezoeker ontwikkeld. Dit is een UV-lampje dat het urinezuurkristal aanwijst, zodat je precies weet wat je schoon moet maken.

Handig bij buurtkatten

Een ander groot voordeel van Urine Off is dat het ook geschikt is voor de urine van sproeiende katers. Zeker als je een tuin hebt die grenst aan andere tuinen is de kans aanwezig dat er één of meerdere katers rondlopen die sproeien om hun territorium af te bakenen. Helaas doen ze dit niet altijd in hun eigen tuin, maar zien ze andermans tuin regelmatig ook als hun territorium. Doordat ze de tuin markeren door te sproeien zal de kat dit blijven doen. Als je de geur verwijdert met Urine Off verklein je de kans dat de kat opnieuw in jouw tuin komt sproeien enorm! Bovendien voorkom je hiermee dat andere buurtkatten in jouw tuin plassen/sproeien om de geur van de voorganger te verdrijven. Win-win situatie dus.

Urine Off kopen

Urine Off producten koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De Urine off producten zijn op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Urine off? Neem dan gerust contact met ons op.

|