Utermohlen

Sinds 1880 staat Utermohlen bekend als A-merk in de wondverzorging voor de professionele sector. Met haar brede assortiment heeft Utermohlen oplossingen voor vrijwel elke situatie in elke sector.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Utermohlen Blusdeken 180x120cm
Utermohlen Blusdeken 180x120cm
(0)
Morgen in huis
22% korting
22,49 (adviesprijs) 17,51
Bekijk product: Utermohlen Blusdeken 180x120cm
Utermohlen Detecteerbare Pleisters
Utermohlen Detecteerbare Pleisters
26 stuks
(0)
Direct leverbaar
10% korting
9,19 (adviesprijs) 8,28
Bekijk product: Utermohlen Detecteerbare Pleisters
Utermohlen Verbanddoos B Kleinere Locaties en Vervoer
Utermohlen Verbanddoos B Kleinere Locaties en Vervoer
(0)
Direct leverbaar
17% korting
30,51 (adviesprijs) 25,19
Bekijk product: Utermohlen Verbanddoos B Kleinere Locaties en Vervoer

Utermohlen 

Utermohlen is sinds 1880 een bekend A-merk in de wondverzorging voor de professionele sector. Het assortiment van Utermohlen bestaat uit verbanddozen en -tassen, eerste hulp sets en EHBO-accessoires voor bedrijven. De producten van Utermohlen vormen samen een onmisbare aanvulling op iedere werkvloer en/of training en zorgen ervoor dat bedrijven bij ongelukken en calamiteiten altijd over het juiste materiaal beschikken. 

Natuurlijk is er niet altijd een verbanddoos of ander Utermohlen product voor elke sector. Daarom zijn er een aantal sectorspecifieke producten gemaakt. Zo zijn er verbanddozen voor bedrijfsomgevingen waar de HACCP richtlijnen gelden maar ook verbanddozen voor kinderopvang, sport, bouw of industrie. Kortom, Utermohlen heeft voor iedere sector en situatie de juiste hulpmiddelen voor de beste en degelijke verzorging. 

Utermohlen producten

OP Plein vind je het assortiment van Utermohlen producten. Deze producten bieden hulp bij calamiteiten en ongelukken op het werk. 

  • Utermohlen Verbanddoos B Kleinere Locaties en Vervoer
  • Utermohlen Blusdeken
  • Utermohlen Detecteerbare Pleisters

Utermohlen kopen op Plein

Utermohlen staat al sinds 1880 bekend om haar kwalitatief goede wondverzorgingsproducten in de professionele sector. Utermohlen koop je op Plein. Bekijk het assortiment van Utermohlen op Plein. Altijd snel in huis!