Kerstinkopen doen dit weekend? Nu met 5% extra korting op alles - In de winkelmand vul je BIJNAKERST18 in bij 'cadeaubon inwisselen'

Valdispert

Natuurlijke rustgevers koop je van Valdispert online bij Plein. Valdispert producten bevatten plantaardige extracten als werkstoffen. Je kunt ze gebruiken in stresssituaties, bij een zenuwachtig gevoel, extra nachtrust en meer situaties!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 15 van 15

Valdispert. Natuurlijke rust binnen handbereik

Valdispert is al decennialang expert op het gebied van natuurlijke rustgevers. De producten van Valdispert bevatten plantaardige extracten als werkstoffen. Je kunt ze voor langere tijd gebruiken. De producten van Valdispert werken rustgevend en hebben vaak een specialistisch karakter. De producten zijn te gebruiken in stresssituaties, zenuwachtig gevoel, extra nachtrust en vele andere situaties.

Natuurlijke rust

De basis van Natuurlijke Rust bestaat uit valeriaan. Dit is een rustgevende stof die ontspannend en rustgevend werkt tijdens stressvolle situaties. Het concentratievermogen wordt verbeterd. Een natuurlijk en plantaardig middel. Zo helpt Valdispert Natuurlijke Rust je ontspannen.

Overgang

De overgang kan opvliegers, nachtelijk transpireren en innerlijke onrust veroorzaken. Dit kan vervelend zijn voor de (nacht)rust. Valdispert Overgang Totaal helpt de lichaam en geest in balans te houden. Zo worden vrouwen in de overgang geholpen met een natuurlijk middel. De Valdispert Overgang Totaal bevat namelijk drie geneeskrachtige klanten die je op een natuurlijke wijze door de overgang heen helpen.

Stresssituaties

Valdispert Stress Moments Geeft je een gerust gevoel. Het product kan voor langere tijd gebruikt worden en bevat de rustgevende stoffen valeriaanwortel en citroenmelisseblad. Dit zijn natuurlijke werkstoffen met rustgevende, zenuwversterkende en ontspannende invloed. Bij stresssituaties ben je zo snel weer ontspannen.

Lekker slapen

Valdispert Nacht is een plantaardig middel waardoor de nachtrust bevordert wordt. De combinatie aan ingrediënten zorgt voor een slaapopwekkende invloed waardoor je een rustige nacht beleefd. Voor extra werking is er nu ook Valdispert Nacht Extra Sterk. Deze tabletten bevatten extra ingrediënten om je nachtrust te bevorderen.

Stemmingswisselingen

Stemmingswisselingen zijn heel vervelend en kunnen een slechte invloed hebben op de nachtrust of op je ontspanning. De Valdispert Stemming is een natuurlijk middel welke ook vitamine B bevat. De tabletten hebben rustgevende en ontspannend invloed op de emotionele gesteldheid. Daarnaast helpt het de levenskracht te versterken.

Speciaal voor kids

Natuurlijk hebben kinderen ook behoefte aan een goede nachtrust. Kinderen zijn immers heel erg druk overdag. Daarom is het belangrijk dat ze goed slapen. De Valdispert Kids Rust zorgt voor een rustgevende en ontspannende invloed overdag. Ze bevorderen een natuurlijke en gezonde nachtrust. Omdat het tablet bestemt is voor kinderen vanaf 1 jaar, is er sinaasappelaroma toegevoegd aan het tablet, waardoor het tablet een prettige smaak heeft.

Valdispert kopen

Valdispert wilt iedereen dus de beste producten bieden om te genieten van een goede nachtrust. Ook voor overdag heeft Valdispert de beste producten. Het complete assortiment van Valdispert is te koop bij Drogistplein. Bestel vandaag en ontvang de producten ,mits voorradig, de volgende dag al thuis. Zo kun je snel genieten van een rustgevende dag én nacht.

|