van TON * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

van TON maakt mosterd, sauzen en mayonaises met eerlijke smaken en liefde voor het vak. En dat proef je. Duurzame, mooie producten boordevol pure ingrediënten. Echt en simpel. Dat is van TON.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

van TON Dijon Mosterd Biologisch
van TON Dijon Mosterd Biologisch
180 gr
3x van TON Dijon Mosterd Biologisch
3x van TON Dijon Mosterd Biologisch
180 gr

van TON

van TON werd opgericht in 1978. Ton Schröer koopt de mosterdmakerij over van Ton de Jong en noemt hem TonS Mosterd. In 1980 wordt het allereerste potje biologische mosterd gemaakt onder de naam De Rit. Voor dit exclusieve product werd Texels mosterdzaad gebruikt (tegenwoordig gebruiken ze zaad uit landen als Canada en Indonesië). Het bedrijf groeit en in 1992 gaat TonS Mosterd internationaal met pallets aan mosterd naar Japan en vanaf 1993 ook naar Duitsland.

In 2018 geeft Ton, na veertig jaar, het stokje door aan Arthus de Bousies. Een jaar later wordt de naam veranderd van TonS Mosterd naar van TON. Maar de mosterd en sauzen blijven van dezelfde kwaliteit en met dezelfde pure en eerlijke smaak.

van TON mosterd

van TON mosterd is een heerlijke biologische mosterd. Ideaal bij zowel warme als koude snacks en goed te verwerken in sauzen. van TON mosterd heeft een unieke en authentieke receptuur zonder allerlei toevoegingen. Het resultaat is een eerlijke, heerlijke en pure smaak.

van TON kopen op Plein

Op Plein vind je de authentieke mosterd van van TON. Boordevol pure ingredienten en met die echte smaak. Ontdek van TON mosterd nu bij Plein en bestel direct veilig, vertrouwd en voordelig online.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs